 |
13.
אתי יקרה שלנו מדוע אינך עונה
שולה ש.,
מרכז,
27/01/05 17:14
|
|
 |
עוגות שוקולד
אתי רז,
28/01/05 20:28
|
|
 |
12.
שוקולד מריר
עינת,
27/01/05 10:27
|
למה בפסקה המתארת את הכנת הבצק נכתב להוסיף את שאר החומרים ואח''כ בפסקה שלישית להמיס את השוקולד מריר. אופן הכתיבה לא מובן ,מתי להשתמש בשוקולד מריר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגות שוקולד
אתי רז,
28/01/05 20:28
|
|
 |
11.
אתן נשים רעות ולא מפרגנות.
דורה,
26/01/05 15:57
|
|
 |
10.
DISGUSTING COLUMN
Leora,
FL.,
26/01/05 14:24
|
IGNORANT, INSOLENT,OFFENDING COLUMN IN MAARIV.LUCKY US TO READ IT ONLY VIA THE INTERNET
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
עוגת השוקולית ''של אתי''
בטי קרוקר,
25/01/05 20:50
|
את עוגת השוקולית לא המציאה אתי ובטח לא רוני ונציה. אני מכירה ומכינה את העוגה הזו לפחות 15 שנה אם לא יותר ואכן היא משמשת אותנו לימי ההולדת בגנון ומסיבות יומולדת לילדים ולא יותר. עוגה בהחלט טעימה ופשוטה מאד להכנה. דרך אגב - אין צורך להשתמש במערבל ואפשר לותר על השמנת המתוקה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא חובה מיקסר?
קרן,
07/02/05 08:48
|
|
 |
8.
עוגות נערצות? על ידי מי!
זיוה,
25/01/05 18:09
|
|
 |
7.
פשוט נהדרת
יעל,
רמת גן,
25/01/05 16:39
|
כשמך כן את פשוט נהדרת. עוגת השוקולד מעולה וממש ממש פשוטה- בדיוק לזללנים ועצלנים כמוני. מחכה לעוד מתכונים... קלים כמובן
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
איך את מערערת את אושיות
נאוה,
דרום,
25/01/05 14:44
|
איך את מערערת את אושיות השפית.זאת שהכתירו אותה כמארחת הגדולה מכל.זאת שמביאה עוגות פושטיות של ימי הולדת בגנון.היום הגני הילדים כבר יותר מתוחכמים.טוב שחוץ משלוש כוסות קמח וכוס שמן היא לא מוסיפה גם חבילת מרגרינה.
מצד אחד מפטרים במעריב ומצד שני מחזיקים כל מיני קיקיונים.אמא של
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Ima shel mi?I'v a mom too
Dr. Cojones,
el churro,
27/01/05 10:09
|
ain't undestand what's the matter with ''ima shel'' I'd like someone to explaine me
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נאוה- קחי ואליום!
ה.בראטר,
25/01/05 17:10
|
כמה משמח לחשוב שהאגרסיות שלך מופנות כלפי עוגות יום הולדת בגנון. חיים מרתקים יש לך. אולי במקום לעסוק במוסר התשלומים של העיתון תלכי לאפות משהו?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אם אין לחם נאכל עוגות
דורית,
25/01/05 17:41
|
במילא העוגות הללו הם קמח+שמן. תנו לדמיון קצת לעבוד.העוגות הללו הנינים שלי כבר אוכלים.ועוד עם סוכריות קטנות.למה? לאבא שלי אין היום יום הולדת.בעצם אמרנו עוגה התכוונו ללחם.זה מתכון ללחם כהה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
חוצפה!!!
רותי,
השרון,
25/01/05 14:30
|
העוגת שוקולית פורסמה לפני 3 שנים במדור של רוני ונציה. את בטח לא המצאת את העוגה הזו!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ט''ו בשבט
אתי רז,
25/01/05 19:58
|
|
 |
נכון! המתכון הופיע לפני שנים
ל"ת
ניצה שרעבני,
25/01/05 16:58
|
|
 |
4.
Ety, Ety, I wish u good luk
Dr. Cojones,
arriba ariba,
25/01/05 14:27
|
I hope this time they liv'u alone. Anyway, nice try.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
we hope she'll leave us
Ziva,
25/01/05 16:58
|
|
 |
3.
עוגת שוקולית
דורית,
25/01/05 14:10
|
סליחה והפעם בקשר לחומרים בעוגת השוקולית.
בחומרים לעוגה את כותבת מיכל שמנת להקצפה ואילו באופן ההכנה את כותבת חצי מיכל שמנת רגילה... נו,אז למה כוונת המשורר???? רגילה השמנת או שמנת להקצפה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שמנת מתוקה
ורד,
תל אביב,
25/01/05 15:34
|
הכוונה לשמנת מתוקה רגילה,לא מוקצפת.פשוט שופכים אותה מהקופסה ישר,כמו שהיא. חצי שלה מוסיפים לעוגה,ואת החצי השני לשוקולד המומס. נמשע טעים,בתיאבון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
''השפית'' המוצלחת
נאווה,
25/01/05 16:56
|
בפירוש כתבה לנו השפית / המארחת המושלמת :'' שמנת רגילה''!!!!!!
לא מתוקה ולא ציפורים.
מצד אחד במצרכים כתבה הגברת :''מיכל שמנת להקצפה''
ובאופן ההכנה מציינת המארחת שלנו:'' חצי מיכל שמנת רגילה!!!!''
ובא גואל לציון ותבורכי דורית שלנו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נאווה! תמצאי לעצמך חיים!
ל"ת
שולה כץ,
אילת,
25/01/05 18:28
|
|
 |
האם קראת עד הסוף?
איריס,
25/01/05 15:24
|
|
 |
2.
מיץ התפוזים
דורית,
25/01/05 14:05
|
מאיזה תפוזים הכ טוב לעשות מיץ? מהוושינגטון,מתפוז דם או משמוטי? מה מכיל הכי הרבה ויטמינים? ומה לעשות עם השארית אחרי הסחיטה? מכמה תפוזים ניתן להכין כוס מיץ? ומאיפה הכי טוב לקנות אותם? האם ישר מהפרדס במושב? או אולי אצל הירקן?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ניג'סים!
עדי,
חיפה,
27/01/05 16:33
|
אללה איסטר! די...! ניג'סים...!!! אולי תלכי לחרבן את התפוז ותשאלי מה צבע שלו?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא צריך תואר מהאוניברסיטה
עוזי תפוזי,
25/01/05 18:23
|
כדי לסחוט מיץ. אבל בכל זאת, התפוזים הטובים ביותר למיץ הם הוולנסיה והם התפוזים המאוחרים יותר, בסביבות מרץ
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ס ת ם ... בא לי לבחון אותכם
דורית,
26/01/05 07:04
|
למה לא ? אם יש לנו מארחת למופת אזי גם אני רוצה להיות סחטנית מצטיינת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
פשטידת התרד!
מלכה,
חדרה,
25/01/05 13:51
|
|
 |
למה התחרבשה לי הפשטידה?
ל"ת
יחזקאל,
26/01/05 16:36
|
|
 |
איך את כבר יודעת?מה כל כך מהר
צביה ר.,
25/01/05 15:12
|
כל כך מהר כבר היכנת זאת? למה גבינה מלוחה ולא צהובה.ולמה רק 3 ביצים. ואיך זה רק מעט שמן ולא כוס שלמה
הגב לתגובה זו
|
|