 |
16.
עינת מסעדה נפלאה!
אתי,
צפון,
11/02/05 22:06
|
על זה נאמר כבודו של רון במקומו..אבל!!!! ביקרתי במסעדת עינת לא מזמן. היה יום שישי גשום בחוץ המעשנת..העלתה עשן ומוישה בעל הבית חשף בפנינו את הבשרים, העופות והנקנקיות...מעוררי התאבון. על אף הסופה בחוץ, בפנים היה חמים ונעים....והריח היה נהדר... נהננו ממרק ירקות שורש נפלא, מהבשר המעושן שהיה פשוט נפלא... לנו היתה חוויה חיובית שהשאירה טעם של עוד...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
Keep on eating you
ל"ת
jerk,
03/02/05 00:08
|
|
 |
14.
למה כל כך הרבה מילים??!!
אביב,
כאן,
30/01/05 09:06
|
את מה שרצית להגיד אפשר לעשות ב- 100 מילים או פחות. אם נמרודי משלם לפי מילים יש להניח שאתה בדרך להיות מקוצץ (ברוך השם!).
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
תודה
דון,
פ''ת,
29/01/05 19:37
|
תודה רבה על כתבות מקצועיות אמינות ענייניות ומפורטות להפליא יש למבקרים לא מעטים מה ללמוד ממך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
גם אני הלכתי עם אבי ל''מוזג''
חמצמץ,
29/01/05 19:03
|
|
 |
11.
מה זה ''לבוא חשבון''?
ר.,
29/01/05 05:12
|
|
 |
לצערי את טועה
מוטי,
30/01/05 11:52
|
המקור הינו:''על כן יאמרו המושלים בואו חשבון'' ספר במדבר. צודק הכתב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לצערי את טועה
מוטי,
30/01/05 11:49
|
הפסוק אומר:''על כן יאמרו המושלים בואו חשבון'' חז''ל דורשים על כך:''על כן יאמרו המושלים אלו המושלים ביצרם בואו חשבון''בואו נחשב חשבונו של עולם שכר מצוה כנגד הפסדה וכו' מכל מקום הבטוי המקראי הינו:''בואו חשבון''ולא ''בחשבון''
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תודה, מוטי - לא ידעתי
ל"ת
ר.,
31/01/05 04:43
|
|
 |
10.
מיברג כותב מרוע ססלר כותב מטוב
אני לא אוהבת,
הכתיבה שלו !,
29/01/05 02:25
|
אבל מיברג כותב כאילו-טוב. הוא שופך טונות שח מילים, רק כדי לשכנע, אולי גם את עצמו, שהוא מתייחס ברצינות לעיניין
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צודקת !!!
ל"ת
נילי,
ת''א,
29/01/05 21:00
|
|
 |
9.
כך חולפת תהילת עולם...
שלמה,
צפון,
28/01/05 18:21
|
כל מילה אמת. כל עובדה מבוססת. מספר המילים הרב רק מצביע על הריכוך שמנסה מיברג לבטא ועל האהדה שהוא רוחש לאיש ולמקום. למרות שכנראה באמת ''אכל אותה''. עבודה מקצועית.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כך חולפת תהילת מיברג
ל"ת
נמאס ממנו,
ממש ממש,
29/01/05 02:26
|
|
 |
8.
מאמר קטלני אבל טוב
זהר,
חו''ל,
28/01/05 13:01
|
מיברג מצליח בתאורי מסעדות יותר מבביקורת מוזיקה. המאמר קטלני במיוחד, מה שמראה שמוניטין לוקח שנים לבנות, ובמחי מאמר קטן בעיתון, נהרס. למרות זאת המאמר טוב, ומראה שלא ניתן לשבת על זרי הדפנה, ומוניטין של מסעדה הוא בזכות ולא בחסד. אחר הכל, האנשים רוצים לאכול טוב, לא משנה איזה ''שם'' יש למסעדה ואיך היא נראית. עצה קטנה אם אפשר למומחה למסעדות מיברג: לעולם אל תזמין פירות ים במסעדות המרוחקות יותר מ-1 ק''מ מחוף הים, וכך תנצל מעגמת נפש מיותרת. (מנסיון)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מצטרפת לדעתך...
רחלה,
28/01/05 19:07
|
אין מה לדבר, רון מיברג כותב בזהירות רבה, אבל בלי הנחות אם זה ממש לא מגיע. כשזה טוב, הוא מחמיא יופי ואפילו מרגיש ''התלקחות חיבה ספונטנית''.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
mayberg is simply great
ל"ת
etti,
us,
28/01/05 06:39
|
|
 |
6.
מסכים לכל מילה
ג'וני,
28/01/05 02:37
|
אכלתי שם לפני מספר חודשים ואני מסכים עם כל מילה של מייברג. החוויה שלנו היתה זהה לחלוטין. מהמקום הריק והמכוער, דרך אוכל רע(לא בינוני, רע), ועד חוויות לא נעימות אחרי הארוחה. ודרך אגב - אנחנו עוד הגדלנו לעשות והזמנו פילה בקר ויצאנו מהמקום עם חור בכיס של יותר משלוש מאות שקל (כולל יין) וכאב בטן לא נעים. גם אנחנו הרגשנו לא נעים מהמארחים החביבים, אבל רבאק, זאת היתה ארוחה מגעילה...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
מייברג! מייברג!
רועי,
27/01/05 21:32
|
יישר כוח. מייברג הוא עיתונאי מבריק ומבקר בחסד. רשימה מצויינת. כל כך צודק בקשר ללויקו ומושיקו, למשל. הרשימות של מייברג הן נקודת אור - או אולי יש לומר מיגדלור - באפילה הכללית של הכתיבה העיתונאית באתרכם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
אכלתי שם...
מיקי,
פ''ת,
27/01/05 19:29
|
הכותב צודק.לפני כשנה שהיתי בצימר המערה באזור וכולם המליצו לי ולזוגתי על המסעדה כרומנטית ומיוחדת.הביקורת שלי:יקר מדי ,רומני מדי {חצילים חצילים} לא טרי.המקום מלא בשלטים מגוכחים לתפארת הקמצנות.מפות שולחן של מסעדות בחוף טבריה.לא טעים שם ולא נעים שם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
במילה אחת: כבד
ל"ת
בשתי מילים: אתה,
נודניק,
27/01/05 18:22
|
|
 |
2.
הסכנה המקצועית של מבקרי מסעדות
פליקס,
באר שבע,
27/01/05 16:00
|
איש אינו נותן דעתו לכך שבניגוד למבקר ספרים, שנאלץ לסבול אולי מכתיבה לא בשלה, מסתכן המבקר בגופו ומכניס לקיבתו מיני מאכלים שאין לדעת מהי מידת טריותם.
לאחר תאורי ''הבטן המתהפכת'' והשוואתם לספוגיותן של המנות, אין פלא בכך שהמבקר עמל על ניקוז הרעלים מגופו. זה לא מצחיק. מדובר בסיכון תברואתי של ממש.
שכן אם הלקוח הממוצע יראה חומוס שעומד כאבן שאין לה הופכין או בשר מדמם - הוא לא יאכל. המבקר, לעומתו, חייב להשלים את המשימה.
ואני כמובן לא רוצה להזכיר את שלל אולמות השמחה וגני הארועים מהם אנו חוזרים עייפים אך מפוטמים... ולבסוף מפיקים את הדוח היומי באסלה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
בשבוע שעבר לא כתבת למה שלא
צביה,
חיפה,
27/01/05 13:20
|
תמשיך ככה. כל כך הרבה מילים.. כל כך הרבה כלום. אין לי כוח אליך. יותר אני לא קוראת אותך. מבטיחה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
את מפסידה!
זאב בן סאמאק,
27/01/05 18:45
|
רון כותב יפה והוא הגון, קטילה אצלו מלוווה בצער ואפילו בסינה עצמית
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צביה יקרה,
נו באמת 2,
27/01/05 15:22
|
אבל תבטיחי שגם לא תכתבי.
מה הבעייה שלך עם כתיבה על מוסד. ואם היתה נפילה רוצה שלא יפרסם? כדי שגם את תפלי. האמת שהפעם האחרונה שלי שם, לפני שנתיים הסתיימה בדומה.
היה יכול ללכת מהתחלה על ''אלומה'' לא חבל על כספי נמרודי?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שכחתי מאלומה לחלוטין
נתי,
28/01/05 15:27
|
שירות נהדר. אבל האוכל כל כך פלצני. ביקשתי מהמלצר (המקסים כל כך שאני פשוט מוכן לאמץ אותו) שיסביר לנו מה פירוש כל מנה. חוץ מהסטייק לא הבנו! אנחנו אנשים פשוטים, עמך בית ישראל. היה לנו נורא מסובך שם (וגם יקר!!!) ומבחינת האוכל נו סביר לחך הלא נורא אנין שלנו. (תוספות מוזרות מאוד אחד קיבל תפוח אדמה וכולם עטו עליו, השאר קבלו שורש סלרי אגסים גזרים העם רוצה קרטושקה!)
אם כבר באזור להמנע מאדולינה כמו מאש!!! יקר מופלץ סתם סתם סתם לא שווה את הכסף (הרבה כסף) מנות מעצבנות ויחס שמאז ששלחו אותי למנהל בכיתה ג' לא זכיתי לכזה.
הגב לתגובה זו
|
|