 |
36.
עוגת גבינה טעימה פחד
שושי,
מיאמי,
28/02/05 17:37
|
קודם כל הקמח יחסית לשאר הכמויות יותר מידי. הבצק יצא קשה מידי. היה לי קשה לרדד אותו בתבנית. והמלית לוקח לה זמן רב לאפות. הבצק כבר נשרף מסביב והגבינה עוד רכה. דרך אגב אמרת שאני יכולה כל גבינה.......
הגב לתגובה זו
|
|
 |
35.
פשטדה
רננה,
חדרה,
15/02/05 20:36
|
תודה רבה אתי על המתכון, היה מעולה והפשתדה נגמרה בצ'יק (אפילו יותר מהר ממה שלוקח להכין) תהיי בטוחה שזאת לא תהיה הפעם האחרונה שנאכל אותה. וגם היה ממש קל להכנה ומחומרים זמינים. רק מלמעלה השתמשתי בגבינת פרמזן. בקיצור מאוד מומלץ וטעים. תודה לך שוב אתי ממני רננה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
34.
ניסיתי את הלזניה, ויצא מעולה!
ל"ת
שרון,
07/02/05 12:37
|
|
 |
33.
פשוט נהדרת
אורנה,
חיפה,
07/02/05 11:09
|
לכל הפלצניות/פלצנים,אם לא ניראה לכם הטור הנהדר הזה ,אז סאלמת וכל טוב. הבישולים והאפיה פה נהדרים. לא יומרניים ובטח לא מוציאים לנו את הנשמה ב'' למה התכוון המשורר'' האוכל פה הוא זול והמצרכים בהשיג יד.נראה אותכם ... שמישהו פה יביא מתכון יותר טוב אה??? זבלים שכמותכם/ן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
32.
מדוע לא הצליחה לי העוגה.
רונה,
06/02/05 14:41
|
איזה מפח נפש.נתקעתי כך ביום שישי ללא עוגה.את זאת הייתי חייבת לזרוק לכלב מאחר והיא לא הצליחה לי.משום מה נידמה לי שעבדתם עלי.משהו חסר.זה היה פשוט בזבוז זמן ואנרגיה.התרגזות,חומרים מפח נפש ואכזבה.סתם חבל חבל חבל''ז
הגב לתגובה זו
|
|
 |
31.
העוגה ממש נפלאה ובסטנדרט גבוה
דפנה,
06/02/05 11:14
|
ההמלצה לחמם במיקרו היתה ממש במקום העוגה ממש נימוחה בפה ובטעם שוקולד תפוזי. והכי חשוב מאוד קלה ופשוטה להכנה , כל האורחים ביקשו עוד. אשמח תמיד לעוד מתכונים בסגנון זה. חזקי ואימצי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
30.
עוגת שיש תפוזית- נהדרת
דבי,
ראשל''צ,
06/02/05 08:36
|
אני לא יודעת לגבי הלזניה אבל אפיתי את העוגה ביום שבת והיא פשוט נהדרת. קלה וטובה. ממליצה בחום. חבל שמתנפלים כל כך קשה על דבר אחד ולא מפרגנים על מה שכן אפשר. אתי, תמשיכי לתת מתכונים קלים, זה תמיד טוב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
29.
העוגה והלזניה נשמעים מצויינים
אורנה,
תא,
04/02/05 14:38
|
לאילו שלא מבינים בלזניה - אז קיימת גירסה של לזניה חלבית וכמובן שאפשר להשתמש בכל גבינה שיש בבית. את העוגה בטוח שאנסה - נשמעת מעולה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
28.
מישהו יודע האם מתכוני הלזניה
דלית,
04/02/05 11:15
|
|
 |
27.
מה רע במתכון פשוט וטעים?
ל"ת
תודה ושלום.,
04/02/05 09:40
|
|
 |
26.
אחלה טור
עינת,
03/02/05 22:39
|
יישר כח על הטור המיועד למי שלא יודע לבשל ורוצה ללמוד להכין אוכל ביתי נורמאלי ולא פלצני,ממצרכים שיש בכל מכולת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
25.
להדיח את הנהדרת
רועי,
03/02/05 20:41
|
בשבוע שעבר תהיתי כאן, בעדינות, אם לטור האוכל הזה ישנה איזושהי הצדקה. איזושהי זכות קיום. השבוע הוכיחה הגברת רז שלא טעיתי.הטור הזה משמים. המתכונים שבו נחותים. אין בו לא טעם ולא ריח, לא תיחכום ולא שנינה, לא איכות ולא ענין. המתכון ללזניה הוא פשוט בושה וחרפה, וגם המתכונים האחרים הם סתמיים, משעממים. די. אנא, פטרו אותנו מעונשה של זו. תנו משהו קצת יותר מענין, קצת יותר מגרה. יש לכם מבקרי אוכל מצויינים, יש לכם טור אוכל נפלא של שרי אנסקי, מלכת המיטבח, איך נפלתם עם התת-רמה הזאת? יאללה, תנו לה דחיפה מנומסת ותביאו משהו יותר טוב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זכות קיום
משה,
04/02/05 08:16
|
הזכות קיום היחידי שיש זה שתעלם מהנוף רועי כשמך רוע לב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Bravo Ety,nice try, but u cant
Dr. Cojones,
el carajo,
03/02/05 23:39
|
fool all the world. This fucky polemic about lazania does really exists? I can't believe it .Thats impossible, but I like u'r idea and u make me lough.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
24.
שאלה
שרית,
נגב,
03/02/05 11:20
|
האם בפשטידת הפטריות אפשר לוותר על הגבינה הצהובה? אוף.... תמיד שמים שם גבינה צהובה ומה יעשו כל אלה שגבינה צהובה מביאה להם את המיגרנה :-( ?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
03/02/05 15:48
|
|
 |
23.
בחורה לעניין
דורי,
02/02/05 23:50
|
מדור לעניין, בדיוק בשביל אנשים כמוני, שאוהבים לבשל אבל לא רוצים לטבוע במטבח. תודה אתי. את נראית בחורה לעניין
הגב לתגובה זו
|
|
 |
22.
מדהים
מרינה,
מכמורת,
02/02/05 18:13
|
אתי אני נהנת לקרוא את הטור שלך וחבל שיש אנשים שעיינם צרה, עיין ערך דורית מה גם שאני ממש לא מבינה מדוע היא מתעקשת לקרוא את הטור... מה לעשות שאין שכל אמרו לי פעם כל הגוף סובל.. ושוב אתי תמשיכי עם המתכונים המגניבים שלך
הגב לתגובה זו
|
|
 |
21.
Ety thats so mad and so funny
Dr. Cojones,
la bamba,
02/02/05 17:05
|
I like to read u Ety because of all the funny people reacting to u' r recipies. I'm allmost sure that u, only u'r the so called Dorit, wrighting for u'self , making people to laugh and to spend a good time. Thank u Dorit-Ety, u'r the best. Bad recipies and fanny ''readers'', thats the formula to get a lot of adversts.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
03/02/05 09:13
|
|
 |
20.
מלחמה סודית?
שני,
02/02/05 16:41
|
הייתי שמחה אם מישהו היה פותר את התעלומה של הקוטלת הסדרתית דורית. האם מדובר במלחמה ישנה בינה לבין הבשלנית הנהדרת אתי, שפונה לקהל רחב של אנשים שלא בקיאים ברזי הבישול המסובכים ורק רוצים להכין משהו פשוט וטעים. אולי את דורית תשפכי אור על הסוגיה, שכן מעניין לקרוא את תגובותייך השטניות כל שבוע מחדש.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לפי דעתי דורית היא בחורה נהדרת
אלכס,
בני ציון,
02/02/05 17:29
|
אולי באמת יש איזה תעלומה אבל כנראה שהיא מבינה עניין מאחר והיא עולה על דברים נכונים וקולעים בול.אולי יש אנשים שנרתעים מתגובות שליליות ולא מבינים שלא צריך להגיד על הכל:נפלא,נהדר ,מהמם ומקסים.שהרי על טעם וריח אין להתווכח.לא הייתי נסחף ואומר שהיא קוטלת סדרתית.או מישהו כתב שהיא תלך ותמצא לה חיים.יש לה חיים וכנראה פוריים ומלאי עניין.עובדה היא כתבה לעורך ואתם לא.היא מעירה הערות ומאירה לנו דברים קטנים כגדולים ואתם לא.אז יופי.אולי היא באמת אתי?לכו תדעו.אבל לא צריך להתלהם ולקלל וללכלך ולנבל.תדבקו בציציות שלכם ובחיים שלכם כדי להתרעם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Dorit is Ety
Dr. Cojones,
donde quiera,
03/02/05 01:45
|
Thats entertainement! this author is great, almost as good as Kishon , although cheaper. He created a double character, a bad cook and a critic, like Dr Jekill and Mr Hyde. The so called Ety has a son and the so called Dorit hate both of them. I like this soap opera and I'm looking forward for the next round. Better than telenovelas : Ety and Dorit, VIENTO SALVAJE, the schizofrenic couple of the kitchen
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
03/02/05 09:14
|
|
 |
Come on Ety tell us the truth
Dr. Cojones,
el pico,
03/02/05 23:30
|
U write your own critics, thats the way u find for make people to read u. I dont mind, if u make a good busness with , why not? Its a fanny idea. But I cant beleave so many people send reactions for those recipies and are interested in.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
19.
לפניכם תשובת העורך- אחי רז
דורית,
02/02/05 15:27
|
אז חברהל'ך הרי לפניכם תשובתו של עורך ''סטיליסימו'' - אחי רז ( הוא לא הבן של .....):
''המדור של אתי רז מוקדש לבישול פשוט ומהיר.למי שאינם בקיאים ברזי הבישול.גם שם המדור,''פשוט נהדרת'' רומז על כך.מקווה שהבהרתי את העניין''
אז כן ילדי.למה להרוס חיים של אלה אשר אינם בקיאים ברזי הבישול? למה להרוס ואחר כך לתקן? למה לא ללמד מהתחלה בצורה מקצועית ויסודית את רזי הבישול? לא עוגת שוקולד של ימי הולדת עם סוכריות.לא עוגה 3 כוסות קמח ו3 כוסות שמן? למה לא מהתחלה והתחלה נכונה ועיניינית? אז זהו ,אנו אדיוטים וכך מתיחסים אלינו.חבל ? אולי.לא ממדור זה תבוא לנו הישועה.לכם ,הצעירים.אמרתי.תגלשו באתרי האינטרנט ויש כאלה המון.לאהרוני,לגיל חובב,לכל אותם בשלנים מקצועיים יש אתר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דורית - תודה רבה
ל"ת
בשלנית,
03/02/05 09:44
|
|
 |
דורית את מבחילה
טל,
02/02/05 16:53
|
ואני מאוד מקווה שיאשרו את התגובה הזו. לכי תמצאי לך חיים אישה מסכנה שכמותך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Take it easy, its a joke
ל"ת
Dr. Cojones,
el poto,
03/02/05 23:41
|
|
 |
18.
כל הכבוד! תודיעי לנו מה חדש
שולה,
אילת,
02/02/05 15:02
|
אכן כך.עד כאן ולא עוד! 100% .אנו איתך.בושה למעריב.מזל שלא משלמים עבור הגלישה ומזל שהבושה הזאת הניקראת ''המדור של המארחת המושלמת'' לא מופיע בעתון הכתוב. נ ה ד ר . עדכנו אותנו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
פשטידת פטריות
sharon,
02/02/05 14:40
|
|
 |
16.
לאתי רז
ליהי,
ת''א,
02/02/05 14:39
|
תודה על המתכונים הקלילים והמגוונים. אני בהחלט מתכוונת לנסותם. כיף לקבל מתכונים ''פשוטים'' שלא צריכים להתהדר בשמות מסובכים למיניהם על מנת שיחשבו שווים יותר..! אז שוב תודה והמשיכי כך! נ.ב- לגבי הפשטידה- האם לא צריך להוסיף קמח?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:03
|
|
 |
Pashtida is tortilla, aint
Dr. Cojones,
aca mismito,
03/02/05 01:53
|
|
 |
15.
תגידו מה קרה לכם????
קרן,
02/02/05 14:29
|
השתגעתם? מי שרוצה ומתאים לו - שיכין ויבשל. מי שלא, שילך לרעות בשדות אחרים. למה כל הכעס הזה והלכלוך??? הגזמתם. אתי- תודה על המתכונים הקלילים, הישארי בדיוק כך. כל מי שיש לו טענות על קלות ההכנה, כנראה מובטל ויש לו עודף זמן. מצידי, שילך לקטוף פטריות בגליל, או בניו זילנד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
אז פניתי לעורך במכתב במייל
דורית,
02/02/05 14:12
|
ועד כאן ! לא יותר ולא רחוק מכאן.פניתי במייל לעורך בשאלה קצרה : האם הוא חושב שאנו הגולשים באתר הזה נחשבים בעיניו לטפשים ואולי לחסרי בינה.איך הוא נותן לבשלנית סוג ז' להוביל אתר שכזה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דורית בורית
משה,
04/02/05 08:30
|
במילון של אליעזר בן יהודה דורית בורית= עלוקה לכן לכי לטייל באתרים אחרים כפי שאת מציעה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אולי אנחנו נחשבים לאדיוטים?!
ציפורה,
פ''ת,
02/02/05 15:09
|
וזה העונש שמגיע לנו.לפי דעתי לא תקבלי תשובה מהעורך.מה שבזול ביוקר.מה שבחינם זה מה ששוה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
03/02/05 09:15
|
|
 |
נא עדכנו אותנו אם תקבלו תשובה
זאב ר.,
02/02/05 15:07
|
הגיע הזמן ! אנו לא חובבים ולא ילדים .אפילו ילדים משתתפים היום בקורסים לבישול ברמה א' ולא מתכונים מסוג ז'.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עדכני אותנו בהשתלשלות העניינים
בשלנית,
02/02/05 14:37
|
|
 |
13.
התגובות כאן הוציאו לי את החשק
חגית,
02/02/05 13:36
|
לעשות לזניה .... ואני בסה''כ בשלנית מתחילה (מאד). אבל אני מודה לכם (בלי ציניות) על שחסכתם לי פדיחות במטבח.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה?! ילדתי זה לא לזניה
דורית,
02/02/05 15:13
|
תפתחי ספרי בישול : רות סירקיס,אהרוני (שיש לו אתר) ,גיל חובב (שיש לו אתר) ואחרי חיפוש מתכון של לזניה תביני את מה שהגישו לנו כאן.חרטא-ברטא. אל תתעצלי ותגלשי להנאתך.אפילו באתר של YNET יש מתכונים נפלאים.צאי וחפשי צאי ולימדי. שלא יקלקלו לנו את הדור הצעיר שיחשוב שמה שהופיע כאן :עלאק לזניה זאת אכן לזניה.אולי לזניה לנזקקים (שכבודם במקומם מונח ואין להם אפשרות לעמוד ולבשל)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:04
|
|
 |
12.
חרטא ברטא.לכל הדראק פראסארים
זיוה ש.,
אילת,
02/02/05 13:31
|
עד לאן. פטריות מקופסה???? עכשיו כשהשוק מוצף בכמה מיני פטריות טריות???? לזניה עם גבינת קוטג?????!!!! האם אין גבול לחוצפה של המערכת כלפי הקוראים שלה?! האם תמורת התשלום (אם בכלל) הזעום אתם מטילים עלינו משהו פחות מחובבני?! האם אתם שם במערכת חושבים שאנו קהל של דראק-פראסארים? קחו תלמידים מכיתות בית הספר היסודי ותנו להם לנהל ולהגיש לנו שטויות של חרטא ברטא.תבושו לכם שם .
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:10
|
|
 |
11.
אתי! אנא היכנסי!
איירין,
02/02/05 12:46
|
אל תושפעי בבקשה מהתגובות המאוד לא מפרגנות שכתבו כאן היום. את פשוט נהדרת! המתכונים מצויינים! לי ולהרבה מחברותיי - עושה רק טוב לקרוא אותך. ולכל המלעיזים: כנראה שהמדור לא מיועד לכם, אז אנא עמדו בצד ואל תפריעו לשכמותנו להינות. תודה לך אתי!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:07
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:05
|
|
 |
10.
בושה!
המאה ה-21,
02/02/05 12:18
|
''לזניה'' שהיא איטריות עם קוטג; פשטידה עם פטריות מקופסא. את מתכון העוגה כבר לא העזתי לקרוא - כדי לא להתבאס גם מזה.
כולם, אבל כ - ו - ל - ם כבר עברו לשלב אחר בבישול הביתי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:06
|
ממש לא. יש עדין כאלה שגם מתכונים פשוטים משמשים אותם והם נהנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תרדו ממנה.
צורי,
02/02/05 13:47
|
תרדו ממנה, חבר'ה. זה לא מדור לבשלנים שיודעים מה שהם עושים במטבח (אם כי גם להם מן הסתם לא יזיק להציץ). אני מבשל 10 שנים, אבל בשל חוסר בזמן ובהדרכה, נשאר ''תקוע'' עם אותם 6-7 מתכונים עיקריים ו-2-3 עוגות. המדור הזה הוא אידיאלי בשבילי, וגם אם אני לא מאמץ את כולו, אני בהחלט גולש בו בשמחה, ומדי פעם מדפיס איזו פנינה.
אז תודה לך, אתי רז.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
מתכוני שיעמום.לזניה ללא לזניה.
דורית,
02/02/05 12:04
|
אלו מתכונים של כאילו.כאילו לזניה.כאילו פשטידה.כאילו עוגה .כאילו כמויות.אין חשיבות והבדל אצל הגברת בין :שמנה חמוצה.(מה שנקרא שמנת רגילה) .שמנת מתוקה(זאת להקצפה) בין שמנת בישול ובין קרם פראש.הכל פאלש.כאילו.ומה עוד שחלק מהמתכונים מעותקים מספרים .אז למה לעשות לנו רע למה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 15:24
|
|
 |
8.
כמה כוסות קמח זה 300 גר' וגם..
ענת,
צפון,
02/02/05 11:48
|
|
 |
7.
כוס אחת של קמח=140 גרם
קמח,
02/02/05 10:37
|
|
 |
6.
כמה כוסות קמח זה 300 גרם?
ל"ת
נתי,
02/02/05 08:46
|
|
 |
5.
שנות השבעים זה כאן
בועז,
02/02/05 04:53
|
רסק עגבניות, פטריות מקופסה, פשטידה מוקרמת בגבינה צהובה. באמת מזכיר מאוד את ''מהמטבח באהבה'' של רות סירקיס (המהפכני לזמנו), אלא שגם היא התקדמה מאז...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 10:52
|
רטרו או לא? אשריך שהתקדמת. גם אנו ובכל זאת, כפי הקדמנו ואמרנו צ''יק צ''אק!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
lama cottage??
ל"ת
john,
london,
02/02/05 04:03
|
|
 |
for u to ask
ל"ת
Dr. Cojones,
el carajo,
03/02/05 01:57
|
|
 |
3.
לזנייה??
גרפילד,
02/02/05 01:28
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 10:56
|
גם. אין מניעה להוסיף בשר( אני לא אוסיף) או לשנות לבשר במקום גבינה. בתיאבון
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
הלזניה לקוחה מספרה של סירקיס
לילוש,
01/02/05 21:11
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 10:54
|
אם את אומרת. רות סירקיס אינה זקוקה לקרדיט שלי. ובכל זאת, כאשר אני הכנתי אותה לראשונה קיבלתי את המתכון מחברתי. תודה לכל שעסקו עד היום בתכנון המתכון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
שאלה לפשטידת הפטריות ...
תלתל,
הולנד,
01/02/05 17:19
|
כמה גרם או מ''ל יש בגביע יוגורט או שמנת? ואיזו שמנת, חמוצה או מתוקה? אפשר במקום השמנת להשתמש בקרם פרש?
מחכה לעזרה, תודה מראש, תלתל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בשמחה מוכנה לענות
מיעד,
01/02/05 20:40
|
להשתמש רק בשמנת חמוצה ולא מתוקה ועל כן לא להשתמש בקרם פרש (מתוק). הכמות בגביע שמנת או יוגורט הוא 200 מ''ל. אגב יש שמנת עמידה לבישול והיא לא בהכרח מתוקה - אז, זה אפשרי. בהצלחה!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לזניה
אתי רז,
02/02/05 10:57
|
|