תגובות
עד כה:
5
תגובות, ב-
3
דיונים.
הוסף תגובה
3.
יופי של כתבה!
Moshe, Manchester, 21/02/05 15:53
נכנס היישר למועדפים שלי!
הגב לתגובה זו
2.
מונרי-פדרצוני מגיע ארצה
ריקרדו, 21/02/05 10:22
בלסמי של היצרן הגדול והידוע ביותר באיטליה 'מונרי פדרצוני' Monari Federzoni מגיעים בסדירות ארצה.
הגב לתגובה זו
come fa a spaere??
de,
fi, 21/02/05 12:49
ciao Richi,come fai a sapere??
הגב לתגובה זו
1.
Balsmico Perfecto
cooke, 21/02/05 01:21
OMG I love this Viniger.
הגב לתגובה זו
בצ'ימיצ'אנגה יש מנה עם באלסמי
רמי הרטמן, ת''א, 22/02/05 00:54
טרין כבד אווז קר עם חבושים בקרמל וניל ובאלסמי של 12 שנים
מעולה, אבל אין כל הזמן!
הגב לתגובה זו