|
|
עד כה: 8 תגובות, ב- 4 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
4.
כרגיל התגובות בלתי רלוונטיות
pipe,
20/03/05 15:29
| אולי אתם עד כדי כך עלגים שאתם לא מסוגלים להגיב לעניין - והוא הכתבה ולא הכתב! מעבר לכך הטיעון ''הוא שדרן ספורט ולכן אינו יכול להיות מבקר מסעדות'' הוא טיעון מטופש, מעיד על חשיבה פרימיטיבית/ילדותית, והאמת - לא מקובל בכלל מבחינה לוגית!!! לפחות תנסו לשכנע בצורה מחוכמת קצת יותר מילד בן 4...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ביזוי מוסד המבקר
איציק,
21/03/05 11:56
| רק במדינה שלנו אדם מתבקש לבקר מספר תחומים שונים בתכלית, ללא שום קשר לכישוריו, נסיונו בתחום וכדומה.באופן תאורטי אין בעיה שאדם ישלוט במספר תחומים ברמה הדרושה מפרשן או מבקר, באופן מעשי הבעיה עמוקה מאוד. בספורט אני לא מבין, באוכל קצת יותר, וביקורותיו של המבקר המהולל שגיא כהן שוגות פעם אחר פעם, ומעידות על בורות קולינרית במקרה הטוב ושחיתות במקרה הפחות טוב והיותר מיתקבל על הדעת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איציק,כתבת יפה אך לא שכנעתאותי
ל"ת
pipe,
26/03/05 11:47
| |
 |
3.
הפשרה פושעת
תל אביב,
ה-20 במרץ,
20/03/05 10:19
| שגיא כהן הינו פרשן כדורגל שמבסס את הבנתו במשחק על משחקי פלייסטיישן. כבר הרבה שנים שהוא מתפקד גם כמבקר מזון- אז בסדר שגיא- היית במזרח והיית במערב והיית בדרום ובאירופה- זה עדיין לא אומר שאתה מבין איך מסעדות עובדות- בייחוד בארץ 80 אחוז מבעלי הבית מעניין יותר עשיית הכסף ופחות העובד והלקוח- בדרך לכסף הם ידרכו בעובד שלהם ויזלזלו בלקוח. אבל לפעמים יש יוצאים מהכלל. רוב המסעדות הגדולות בארץ עובדות לפי סטוקים- מכינים פעמיים בשבוע ומאחסנים חלק במקפיא וחלק במקרר- סחורה במקפיא עלולה לחכות לפעמים עד שבועיים. גרוע מזה- רוב הטבחים בארץ שהם לא מקצועיים או מעגלי-פינות עושים למוצרים קפואים הפשרה מהירה- הפשרה במים או הפשרה מעל מקור חום וכד'. הפשרות מהירות אלו לא רק פוגעות באיכות המוצר- אלא גם עלולות לגרום לקילקול המזון במידה והמופשר לא מוצרך באותה משמרת- עקב תרביות חיידקים המתעוררות לחיים לאחר ההפשרה. בסופו של דבר מר כהן- אם הפרמטר שלך שהמסעדה היא טובה הוא אוכל מופשר- דע לך שעליך לקטול את כל המסעדות בארץ ובעולם אגב, גם בעולם עובדים בשיטות ההפשרה של דברים מוכנים קפואים- אבל ברובם יש כבוד למזון ויותר חשוב ללקוח- ולכן הם עושים הפשרה מבוקרת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
שדרן ספורט מבקר מסעדות.
ציפי,
רמת השרון,
19/03/05 16:12
| מבעלי הבנתי כיכותב המאמר הינו שדרן ספורט, גרוע אומנם אבל לא זאת הסוגייה.למה עיתון כמעריב חוסך כסף במקומות הלא נכונים ומעסיק אנשים אשר השכלתם בעניני אוכל היא אך ורק כירסם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ציפיטפוט
יאיר,
ת''א,
20/03/05 03:33
| הכותב הינו גם מבקר מסעדות ולא מעט שנים. במקום לשאול את בעלך, יכולת לבדוק זאת לדוגמא בגוגל. מסתבר שניתן לעשות שני דברים במקביל. למשל לכתוב על ספורט וגם על אוכל. הייתי ממליץ לך כתרגיל ראשון לנסות לצעוד ברחוב וללעוס מסטיק בו זמנית. התגובה שלך מעידה על בורות והיא לא עניינית. בדיוק להיפך מפועלו של הכותב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ציפי את צודקת 100%
מישלן,
19/03/05 17:15
| בימים אילו אני מסיים תואר שני ב''ביקורת מסעדות''. עם קבלת התואר אני מקווה שהעיתון יפטר את מר כהן ויקבל אותי לעבודה.
אנא צרי קשר, אני רוצה להציע לבעלך המומחה לספורט את מקומו של מר כהן בערוץ הספורט.
כן ירבו אנשים נאורים ומורמים מעם כמוך וכמו בעלך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
בבון ושמו שגיא
יענקלה,
נווה צדק,
19/03/05 16:08
| כהן האפס, גם שאתה מנסה לפרגן אתה יוצא אידיוט, אבל כשחושבים לעומקו של עניין אי אפשר להאשים אותך כמה אפשר לצפות מבבון מכוער ועילג שכמותך.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|