 |
13.
איך באלוהים איך לא נהנת?
צ'אקרלולים,
29/03/05 19:38
|
עד היום קראנו בהנאה את מדורך אבל הפעם נפלת וחזק. איך לא נהנת מהאוכל בצאקרה ומהאוירה המיוחדת ולהתלונן על ה ע ל י פ י ל ה נו באמת. לדעתי לא הבנת את כל הרעיון של המקום וחבל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
כדאי לקרוא
מור,
חיפה,
28/03/05 17:14
|
למרות שאני מאוד מעריך את שגיא, נראה לי שהוא פספס בגדול. השילוב של הבר והאוכל המדהים בצ'קרה, האוירה הקלילה המתובלת בהרבה אלכוהול לצד המנות המקוריות והמצוינות הופכים כל בילוי בצ'קרה לחויה בלתי נשכחת. אני אוכל שם בכל ביקור שלי בירושלים. מומלץ מאוד!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
תגובה לביקורת אוכל
אוסקר,
ירושלים,
28/03/05 10:50
|
|
 |
10.
אחת המסעדות היותר מפנקות שיש
ל"ת
קרן,
ת''א,
28/03/05 10:18
|
|
 |
9.
בלון נפוח, מלא בחשיבות עצמית
יונתן,
ירושלים,
28/03/05 09:47
|
ראשית אני חיב לציין כי ישנה סלקציה יפה מאוד באתר זה כך שביקורות אשר מעריב לא חפצה שיפורסמו מצונזרות בטרם עת, אני מקווה כי היושר העיתונאי שעוד נותר בכם לא יצנזר גם תגובה זאת. לענייננו, אני עוקב אחרי מדור האוכל של מערכיב שנים ואני חייב לציין כי מר שגיא כהן לא ראוי ולא היה ראוי מעולם ליכתוב על אוכל או כל נושא שקשור בגסטרונומיה. הבנתו בנושא עפ''י כתיבתו ועל סמך הכרותי את רוב המקומות עליהם הוא כתב, לוקות בבורות עמוקה וריח רע של צביעות ופוליטקה חשוכה עולה מהן. כקורא מעריב די מעליב כי עורכי העיתון מגבים את כתיבתו הנילעגת אשר שמה אותם באותו מקום חשוך וקטן, אני כולי צפייה ואני בטוח כי עוד רבים וטובים מקוראיכם מצפים לשינוי מרענן, מבטיח ומיקצועי בתחום מדור זה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
מקום מעולה
ל"ת
נועה,
תל אביב,
27/03/05 21:34
|
|
 |
7.
אחת המיסעדות הטובות בארץ
ל"ת
הילית,
ירושלים,
27/03/05 21:33
|
|
 |
6.
שגיא אין לך מושג באוכל
ל"ת
אודי,
ירושלים,
27/03/05 21:31
|
|
 |
5.
אחד מבעלי המקום
אילן,
ירושלים,
27/03/05 21:01
|
למ'ר שגיא עלי לצין שככתב אתה מוערך בעיני.אבל נעשה סדר לקצת צדק.איך לא הבחנתה בקומה השניהשזה החלל הראשי של המסעדה .אזור ללא עישון.נתחי פילה המוגשים על צלחת חמה מאוד מאבדים מעסיסיותם.אולי ביקורתך החמה נובעת מאיחור של 20 ד' שבעיקבותיו לא נשמר לכבודו מקום.עים יד על הלב מי כאן לא רציני.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
על צ'אקרה ועל ''רצינות''
אורן,
ירושלים,
27/03/05 11:34
|
ראשית גילוי נאות בעלי הצ'אקרה הם חברים טובים ויקרים שלי מצד שני גם כתיבתו של שגיא כהן ופרשנות הספורט שלו אהודים בביתי. היתרון הבולט של המטבח בצ'קרה (יתרון שחמק מעיניו של כהן ולא במקרה) הינו הטריות והרעננות של המנות שמציעה המסעדה לאורחיה , תוצאה של מחשבה וקניות מדי בוקר בשוק, במובן זה כמו גם ביחס ובאירוח לסועדים אין שני לצ'אקרה לא בירושלים ולא מחוץ לה ומצער שמר כהן פיספס את איכויותיה של המסעדה ושבוי כמו גם תל אביבים אחרים בתפיסה הדוגלת במינימליזציה של המנות והאיכות ומקסליזציה של המחירים, צ'אקרה מציעה אוירה ,איכות, נדיבות ובעיקר אוכל מצויין שאין מניסיוני הרב ומנסיונים של רבים מאורחי התל אביבים כמותם במקומותיכם, מצד שני אולי טוב שהתל אביבים ימשיכו להסתפק במעט ובנפוח שמציעים להם ואנחנו נמשיך להנות ממטעמי מטבח הצ'אקרה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זה רצינות ?
דון,
27/03/05 20:15
|
140 שקל לאדם מנה אחרונה אחת בלי טיפת אלכוהול? גם אם כל בוקר השף מבקר בשוק האוכל מצוין והשירות נהדר זה יקר אדון ירושלמי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תגובה לדון
אורן,
28/03/05 10:57
|
מר דון (קורלאונה ?) אין לי מושג מהיכן אתה לוקח את המחיר הנקוב על ידך, הוא רחוק מרחק רב מהמציאות המוכרת לי היטב. מכל מקום המחירים בצ'אקרה כמו גם במקומות אחרים בירושלים נמוכים בעשרות אחוזים!!! מכל מקבילה תל אביבית, האיכות של הצ'אקרה כפי שציינתי עולה לאין שיעור, אתה מוזמן לנסות ולהשוות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מר ירושלמי
דון,
28/03/05 18:06
|
בסיום הביקורת '' השארנו 280 שקל בלי טיפת אלכוהול ומנה אחרונה אחת. '' אני מניח שזוג ולא גדוד התארחו בצ'אקרה ומכאן אני מגיע למחיר לאדם , או שהביקורת מטעה ?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
שגיא צודק
גור,
26/03/05 22:20
|
בירושלים אין מסעדות שנותנות תמורה למחירים המופקעים שהן דורשות. למחיר בקבלייר בת''א אני אוכל במסעדה פי שתיים יותר טובה. צ'אקרה- מסעדה שכמוה יש רבות בתל-אביב ובמחיר נוח יותר. לאכול - רק בגוש דן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גורי הכלבלב
אמא שלך,
28/03/05 10:48
|
|
 |
אין לך מושג באוכל
ל"ת
יוסי,
ירושלים,
27/03/05 21:02
|
|
 |
2.
צ'אקרה - יותר מעוד מסעדה
שמש,
ת''א,
26/03/05 21:31
|
ראשית, כשמציינים מחיר בביקורת על מסעדה נהוג לציין מס' סועדים- לתשומת לב הכותב. כבליין , המעורה מאוד בחיי הלילה ובעולם המסעדות של תל אביב , אני מאמין כי מסעדה מ''דרג ביניים'' שאמורה למשוך צעירים חייבת בר. למה? בשביל שארוחה סתמית תהפוך לחוויה ותהא ממוקדת אוירה. המסעדות העונות להגדרה זו בת''א, ומהוות מוקד עליה לרגל, תמיד מתהדרות בבר (בויה ,ברסרי ,רפאל ,מוזס ועוד). אגב ,בפעמים האחרונות שבקרתי בירושלים תמיד!!! הגעתי לצ'אקרה .תמיד הופתעתי מהיצירתיות שבמנות טריותן וכמובן מהאווירה השמחה. שלכם, שמש
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
זה מה שיש לך לדווח על י-ם??
גלעד107,
26/03/05 20:29
|
בסקאלה הגבוהה יש כמה מסעדות: ארקדיה, קבלייר וטברנה. בסקאלה הבינונית הייתי מציין (הרבה לפני צ'אקרה הבינונית) את סאקורה (היפנית הטובה בארץ), סול (טאפאס באר), צ'חקו (ביסטרו בשרי), קנגרו (גרוזינית), אדום, שונקה (שאולי מגרדת את הסקאלה העליונה). נראה שאתה לא מייחס למקצוע העיתונאות את הרצינות שאתה מצפה ממסעדנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אין לך מושג באוכל
ל"ת
דלית,
הרצליה,
27/03/05 21:10
|
|
 |
צא'קרה המיסעדה בירושלים
ל"ת
יריב,
ירושלים,
27/03/05 21:08
|
|