תגובות
עד כה: 27 תגובות, ב- 23 דיונים.
הוסף תגובה
23.  ללקק ת'אצבעות...  ל"ת 
    טל מדר,  פתח-תקוה,    03/04/05 04:05
         האם מהזרשק האוכל לא יוצא חמצמץ
        שרה,  מרכז,    03/04/05 07:54
22.  נועד לגדולות  ל"ת 
    נטלי טולדנו,  אריאל,    02/04/05 20:08
21.  אופיר חזור למטבח
    מיקי,  הרצליה,    02/04/05 17:56
         חיזר\י למוטב
        מיכאלה,  חיפה,    02/04/05 21:24
20.  ''אדם מדהים''
    רוצה לשנות משהו,    02/04/05 16:02
         לא לשנות
        viz,    02/04/05 20:20
19.  נראה סוף הדרך  ל"ת 
    רעבים בניכר,    02/04/05 06:01
18.  השף המדהים
    רינת,    02/04/05 01:19
17.  השף הכי מוכשר מהצעירים
    אורן ליבני,  תל אביב,    01/04/05 17:06
16.  מה אתיופים אוכלים?
    זיו,  מעברלקשתבענן,    01/04/05 16:05
15.  לגובני ג'וניור
    משפחת אופיר,    01/04/05 15:21
14.  יופי של מתכונים
    לאה מלחי,    01/04/05 15:14
13.  יצא מעולה !!!!!!!  ל"ת 
    בשלן 2,    01/04/05 13:35
12.  אופיר, לא הבנתי לאיזו חלק בשר
    העיקר האיכות,    01/04/05 12:25
         תודה על הפירגון אופיר ול12
        אופיר,    01/04/05 12:46
11.  טעים טעים מניסיון  ל"ת 
    גילי,    01/04/05 12:17
10.  נראה מעולה בהצלחה
    רן,    01/04/05 11:52
9.  מתי תבא לבשל איתי ?
    חנה,  פתח תיקווה,    01/04/05 11:47
8.  לא יאומן כי יבושל...
    רועי דה קראנץ,    01/04/05 04:04
7.  סידרת לי את הסופ''ש עם הדג  ל"ת 
    גלית,  ירושלים,    01/04/05 02:26
6.  אחלה רעיון
    בשלן,    01/04/05 00:39
5.  גם יפה גם אופה...  ל"ת 
    נירית,  רמת גן,    01/04/05 00:39
4.  הטבח המתוק ביותר במזה''ת!  ל"ת 
    יעל,  ניו יורק,    31/03/05 22:59
3.  ממממ......נשמע מבטיח!
    יפעת,  רחובות,    31/03/05 20:18
2.  אוכל מדהים ושף אמן!
    מיכל,  רעננה,    31/03/05 19:26
1.  תודה
    יואל,  תל אביב,    31/03/05 18:42