 |
23.
ללקק ת'אצבעות...
ל"ת
טל מדר,
פתח-תקוה,
03/04/05 04:05
|
|
 |
האם מהזרשק האוכל לא יוצא חמצמץ
שרה,
מרכז,
03/04/05 07:54
|
|
 |
22.
נועד לגדולות
ל"ת
נטלי טולדנו,
אריאל,
02/04/05 20:08
|
|
 |
21.
אופיר חזור למטבח
מיקי,
הרצליה,
02/04/05 17:56
|
לאחר מספר גדול של T BONES מעולים שנהנתי ב NG תהיתי מתי תבוא הנפילה? מאד חשוב לכתוב בעתון למען יחס''צ ולשיפור המצב הכלכלי אבל האוכל מתחיל ליפול!!! אל ''תאציל'' סמכויות, חזור לבשל כי אתה עושה זאת היטב!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חיזר\י למוטב
מיכאלה,
חיפה,
02/04/05 21:24
|
לאחר כל הביקורות האחרונות גם אני תהיתי מתיי תגיע התגובה הממורמרת הראשונה----תחזרי למוטב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
20.
''אדם מדהים''
רוצה לשנות משהו,
02/04/05 16:02
|
אבל מחזיק ביד גופות של חיות מתות חתוכות ומבושלות ומתענג מאוכל שהיה פעם בעלי חיים ועכשיו אלו רק גופות של חיות מתות. עד מתי אנשים ימשיכו לעצום עיניים למה שקורה בבתי המטבחיים ופשוט להיות אנוכיים ולהתמקד רק בבלוטות הטעם שלהם?! איפה המוסריות, אני תוהה.....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא לשנות
viz,
02/04/05 20:20
|
ממתי לא מוסרי לאכול בשר? אם כבר לא מוסרי לגדל אותם בתת תנאים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
19.
נראה סוף הדרך
ל"ת
רעבים בניכר,
02/04/05 06:01
|
|
 |
18.
השף המדהים
רינת,
02/04/05 01:19
|
תתחדש לך מהמם ...וכרגיל עשית אותי רעבה עכשיו אבל מי יבשל לי? ..אני מגיע ל NG
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
השף הכי מוכשר מהצעירים
אורן ליבני,
תל אביב,
01/04/05 17:06
|
לשףהזה , שכבר בגיל כזה הוא בליגה לאומית - רק השמיים הם הגבול
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
מה אתיופים אוכלים?
זיו,
מעברלקשתבענן,
01/04/05 16:05
|
יופי של כתבה תתחדש על הטור-אהבתי ואם תוכל באחת הכתבות הבאות מעניין אותי מה אתיופים אוכלים שקל להכין
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
לגובני ג'וניור
משפחת אופיר,
01/04/05 15:21
|
|
 |
14.
יופי של מתכונים
לאה מלחי,
01/04/05 15:14
|
|
 |
13.
יצא מעולה !!!!!!!
ל"ת
בשלן 2,
01/04/05 13:35
|
|
 |
12.
אופיר, לא הבנתי לאיזו חלק בשר
העיקר האיכות,
01/04/05 12:25
|
|
 |
תודה על הפירגון אופיר ול12
אופיר,
01/04/05 12:46
|
בשר שריר אחורי או בשר שמתאים לבישול ארוך לא לישכוח לחתוך לקוביות קטנות כ 2 ס''מ
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
טעים טעים מניסיון
ל"ת
גילי,
01/04/05 12:17
|
|
 |
10.
נראה מעולה בהצלחה
רן,
01/04/05 11:52
|
|
 |
9.
מתי תבא לבשל איתי ?
חנה,
פתח תיקווה,
01/04/05 11:47
|
|
 |
8.
לא יאומן כי יבושל...
רועי דה קראנץ,
01/04/05 04:04
|
בישלתי את התבשיל----ואבדתי את ההכרה מרוב שזה היה טעים---אחרי התבשיל הזה--רק יכול לדמיין איך הטעם של האוכל במסעדה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
סידרת לי את הסופ''ש עם הדג
ל"ת
גלית,
ירושלים,
01/04/05 02:26
|
|
 |
6.
אחלה רעיון
בשלן,
01/04/05 00:39
|
|
 |
5.
גם יפה גם אופה...
ל"ת
נירית,
רמת גן,
01/04/05 00:39
|
|
 |
4.
הטבח המתוק ביותר במזה''ת!
ל"ת
יעל,
ניו יורק,
31/03/05 22:59
|
|
 |
3.
ממממ......נשמע מבטיח!
יפעת,
רחובות,
31/03/05 20:18
|
חוץ מהריח, שלא ניתן להרגישו דרך הכתבה...כל יתר חושיי עבדו שעות נוספות. אז אני רצה למטבח לבשל.... אספר לכם אח''כ איך היה...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
אוכל מדהים ושף אמן!
מיכל,
רעננה,
31/03/05 19:26
|
מהפעם הראשונה שאכלתי ב- NG- לפני כשנה - התמכרתי! הבשר מעולה והאווירה מדהימה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
תודה
יואל,
תל אביב,
31/03/05 18:42
|
|