תגובות
עד כה:
4
תגובות, ב-
3
דיונים.
הוסף תגובה
3.
הסוד של החלב המוקצף
דניאל, 29/03/05 12:28
הרבה הרבה סיליקון
הגב לתגובה זו
2.
הקצף נשאר בגלל אחוזי השומן
יעלי, 29/03/05 11:38
ולא בגלל מרקם מיוחד ב5 אחוז,
הרי 3 יותר מקציף מאחוז אחד.
הגב לתגובה זו
1.
מישהו עושה הגהה לאייטמים כאן??
גיא, 29/03/05 10:47
תנסו לקרוא לאט את הפסקה הראשונה...
מגוחך
הגב לתגובה זו
הגהה?
חרגול, 30/03/05 10:43
כמות האנשים שעובדים באנרג'י כנראה לא מספיקה בשביל לשחרר אלינו מוצרים קצת יותר איכותיים. אל תצפה להגהה, אני אופתע אם הטקסטים נערכים בכלל.
הגב לתגובה זו