 |
9.
הכנתי את המרק שום מדהים תודה
ל"ת
sami,
חיפה,
25/04/05 17:58
|
|
 |
8.
שיעמום
ל"ת
לא למדתי שום דב,
24/04/05 22:19
|
|
 |
7.
עזרא איפה הקינוח
דניאל,
ירושליים,
23/04/05 14:12
|
הסורבה שרדונה ולמון גראס מהפעם הקודמת היה ענק מה חסכת לנו בקלוריות לקראת הפסח ? תן לנו את אחד ממתכוני הדגל כמו המתכון של הפילו עם השוקולד הבלגי או איזה טארט של פרי מעניין עם גלידה מיוחדת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
w/o connection yo Pesach
Dany,
22/04/05 15:32
|
I like the garlic soup; Very Smart-Great. The Fava + meat, OK. BUT, what's so special about the Salad? What's so special about the Rice w/ Safron? Big deal...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה אתה משוויץ?
חתיכת אפס,
23/04/05 14:31
|
|
 |
5.
עזרא אתה תותח
פיני מפריס,
צרפת,
22/04/05 14:37
|
|
 |
4.
פלצנים
מכיר אותכם,
22/04/05 14:17
|
יאלה מה אתם מחרטטים על איזה שף. יותר טוב שתלכו לאכול חומוס אצל הסורי ואחר כך תדברו. אחו שילינג פלצנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מונגולואיד
ל"ת
Joe Anaaref,
IsraHell,
23/04/05 00:59
|
|
 |
3.
איש מדהים ושף יוצא דופן
דני לוי,
תל אביב,
22/04/05 13:44
|
עזרא כל הכבוד לך, מבשל עם האמת שלך בלי פוזות. אתה באמת מדהים שילמדו קצת צניעות התל אביבים. לפני שבועיים עשיתי את המרק דגים היה סוג אחד של דגים שלא מצאתי אבל עדיין היה מדהים תמשיך ככה כל הכבוד
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
אין ספק שזה מדור האוכל
השווה, ביותר,
22/04/05 13:28
|
הגיע הזמן לתת כבוד למי שמגיע לו. ייובא קדם לאיזור המרכז ויפה שעה אחת קודם!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אין ויכוח
יישאר ירושלמי,
וטוב שכך,
22/04/05 13:54
|
עזרא קדם הוא באמת כנראה השף הכי גדול שצמח כאן מאז שאהרוני פתח לנו את העיניים ייחודו בכך שהוא לא טכנוקרט אלא באמת יוצר מנות ואוכל ייחודיים ואפילו מדור האוכל שלו שונה ממה שכולם עשו עד עכשיו, אבל כל הקסם הוא בחיבור שלו לארקדיה ולירושלמיות שלו אולי יום אחד ביפו אינשאללה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
עזרא הוא מדהים
רובן,
יפו,
22/04/05 13:23
|
אבל בלי קשר, לא ייאמן איזה צלמת אוכל מוכשרת היא עילית אזולאי. למישהו יש מושג איפה עוד היא עבדה? מישהו שמע עליה לפני כן?
הגב לתגובה זו
|
|