 |
10.
????
שירי,
ראשל''צ,
27/06/05 17:30
|
אני לא מבינה דבר אחד שגיא חשבתי שבתור מבקר מסעדות את אמור לבקר את העיצוב, האווירה, והאוכל ולא לנסות להיות ''מסע עולמי'' ולספר על הדגים או על שיכורים. לפי דעתי זה ממש לא מקצועי. וגם שאני הייתי אתמול במסעדה ודווקה אהבתי מאוד העיצוב מתאים לכול האוירה של הים והאוכל איי האוכל אני עדיין מרגישה אותו בפה אבל זאת רק דעתי הצנועה. וגם משהו למי שמכניס את התגובות : מה קשור כול התגובות למסעדה עצמה ??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
שגי הדביל
צ'צ'צ'ה,
למבדה,
21/06/05 07:31
|
|
 |
רון ברבש
רון ברבש,
רון ברבש,
22/06/05 18:40
|
|
 |
אתה...
עצמי ואנוכי,
לידס,
22/06/05 20:18
|
|
 |
מאוד נפגעתי
שגיא כהן,
נתניה,
21/06/05 15:04
|
אני שגיא בכבודו ובעצמו, ואני לא אצחק על השגיאות שלך, אבל אגיד שמאוד נפגעתי מהתוכן. זה הטעם שלי באוכל וזאת הפרשנות שלי בכדורגל. לא אוהב-אל תאכל במסעדות שעליהן אני ממליץ, ואל תצפה בשידורים שלי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
כתבה צבועה ומתחסדת
מלכישוע,
הדייג,
19/06/05 13:07
|
מר שגיא מתבכיין על גורלו של הכריש המסכן והחביב שסיים את חייו בצלחת אבל אין לו כנראה שום בעיה עם הריגתם של דגי טונה או כל בעל חיים אחר שמגיע לאותה צלחת . פשוט צבוע .
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
כל הכבוד.
שארקי,
מפרץ מאלטה,
19/06/05 11:13
|
ישר כח. גם לנו מגיע לחיות לא כולם יודעים אבלרק מעטים ממיננו באמת טורפי אדם ואנחנו לא נמצאים בכלל באיזור הים התיכון. אז רדו ממני . בואו נראה את הציידים האלו אחד על אחד במים...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
כתבה ענקית....!!!
עודד, סין,
19/06/05 05:55
|
רק בגללה נכנסתי לסטייליסימו, צחקתי כל הכתבה.
למרות שהאוכל עשה לי תאבון. בטח בגלל שלא ראיתי פרמזן שישה חודשים פה בסין...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
וואלה שגיא, הפתעת אותנו, תודה
רבקה,
18/06/05 19:47
|
תודה שגיא כהן. סוף סוף רואים מעט הומניות וחמלה ביחס לבעלי חיים אצלך. אני שמחה. אני בדיעה שגם מי שאינו צמחוני (אני כן) לא יזיק לו כלל לגלות מעט אהדה, רחמים, ואנושיות לבעלי חיים. לא חייבים להתעלל בהם, ואפשר לסרב לאכול מאכלים מסוימים מאד שיש בהם מידה גדולה מאד של אכזריות. אם הציבור יאמר את שלו לגבי מאכלים כאלה, אלה שמביאים אותם לצלחת בצורה אכזרית כזו יחשבו פעמיים ואולי יגלו שניתן לעשות זאת ללא אכזריות. לא לדבר על העובדה שישנם בעלי חיים שאסור עפי חוק לצוד אותם. ולא לדבר על העובדה שלא חייבים בכלל לאכול אותם, אפשר לחיות היטב ולאכול גורמה גם ללא זאת. תודה שגיא.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
תודה על ההתחשבות בחיי הכריש!
י,
18/06/05 19:44
|
|
 |
3.
מבקר מסעדות עם חמלה כלפי בע''ח?
מתי,
18/06/05 18:20
|
כנראה שימות המשיח מתקרבים...
וברצינות - כל הכבוד על עניין הכרישים. אשמח לקרוא אותך מבקר מסעדות צמחוניות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
שגיא, מה חשבת שיהיה שם ?
אלון,
18/06/05 14:23
|
מבקר מסעדות, מתפקידו לפזר עבור קוראיו את המסתורין שיש בחלק מהמסעדות הלא מוכרות - להזהירם ממסעדות גרועות שהם עלולים להיקלע אליהן בטעות, או להמליץ להם על פינות חמד מפתיעות שקל לפספס.
אבל מסעדה בעלת מנות כל כך מופלצות, הממוקמת בטיילת של ראשון ? נו באמת. כל בר דעת שעיניו בראשו מסוגלות עדיין לקרוא תפריט, מבין כי אין לו מה לחפש שם. בעצם, בכל הטיילת, ולא רק במסעדה...
מה יהיה בשבוע הבא ? תמליץ לנו שלא לאכול פיתה בת חודשיים שנשכחה בבגאז' ?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
שגיא כהן - כל הכבוד על הכתבה
רויטל,
גליל עליון,
18/06/05 13:39
|
מאוד נהנתי לקרוא וכל הכבוד על שהצגת את בעלי החיים האלו כפי שמגיע להם : ''מלכי המעמקים האצילים ומלאי ההוד האלה ''
אשמח לקרוא עוד ביקורות שלך
רויטל
הגב לתגובה זו
|
|