 |
10.
''זה לא תרנגולת זה תרנגול''
קובי,
י-ם,
11/09/05 16:24
|
לידיעת היודעים: למצוא פולקאס של תרנגולת זה כמו למצוא סמפיר כריש: אני אסביר. בעולם הבשר התעשייתי העמל מתחלק כך: הבנים הולכים לבשר או לרביה והבנות להמלטות. (או חליבה בחיות אחרות)
בואו נשנה את המתכון ''לכרעיים של עוף'' כי אי אפשר להדיל בין תרנגולת ותרנגול לפי הרגל...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
יין אדון?
ל"ת
טעות במתכון,
09/09/05 07:27
|
|
 |
8.
מש חומרים פשוטים ובסיסיים
שמתאימים,
לעניים,
08/09/05 20:28
|
איפה אתה חי? נשמע לך סקסי להיות עני נכון? בטח לעניים יש אוכל טעים... אתה דוחה!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
סתם הצעה
משה ס,
בת ים,
08/09/05 17:37
|
בהצעות למתכוני בישול,רצוי להסיף לכותרת מידע על המתכון אם הוא כשר או לא כשר לטובת שומרי הכשרות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מצטרפת בחום!
אילה,
שילה,
08/09/05 20:08
|
מאד מבאס להגיר ריר במשך מתכון שלם עד שמגיעים ל''בייקון'' ומגלים שזה לא כשר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תחליפי בייקון-בחזה אווז מעושן
שרגא השמן,
09/09/05 20:57
|
זה התחליף המקובל לבייקון
התוצאה לא תהיה זהה כמובן
אבל עדיין מצויינת-
אז לא לתת תירוצים למה לא לעשות
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
בייקון מעושן ? are you JEWISH
ל"ת
WHY?WHY?,
08/09/05 17:29
|
|
 |
חחחח... פרימיטיב...
ל"ת
אבנר,
ירושלים,
08/09/05 18:56
|
|
 |
5.
כדי
מישהי,
צרפת,
08/09/05 17:19
|
לגרד בקלות את הקמח והרסק שנדבק לתחתית הסיר אפשר לשפוך לסיר לאחר העירבוב רבע כוס חומץ בלסמי ולהמשיך לגרד את תחתית הסיר בכף עץ בלבד,תהליך זה ישבח פלאים את התבשיל שלכם,הוא יעלה את טעמי טיגון הירקות והעוף שצנחו לתחתית הסיר שהצרפתים קוראים להם fond . בהצחלה. נ.ב- לתבשיל נוספות פטריות בשלב מאוחר יותר,אז למי שיש במקום בלסמי או בן יין חומץ פטריות כמהין או כל סוג אחר זה ייצא מדהים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
חזירים !!!
ל"ת
יוגב,
08/09/05 16:59
|
|
 |
3.
אפשר גם עם יין זול זה יוצא
משה,
י-ם,
08/09/05 16:32
|
אותו דבר אין שום הבדל בטעם של העוף אם היין יקר או זול צריך פשוט לראות מאיפה הגיע המתכון כדי לראות מדוע הוא ממליץ על יין יקר (C2H5, המגזין לתרבות אלכוהול וברים של איגוד הברמנים הישראלי. באדיבות זמן אמיתי - ביה''ס לברמנים ותרבות השתיה.)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
תרנגול
איתי,
מבין משהו,
08/09/05 12:37
|
המתכון הנ''ל מיועד לבישול תרנגול(!!) ולא תרנגולת ! לא שאני אומר שיצא רע עם תרנגולת, רק שיצא הרבה יותר טוב, ושונה לגמרי עם תרנגול (קוקוריקו!).
בתאבון !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
עזרה בכמויות בבקשה!
משי,
תל אביב,
08/09/05 11:10
|
במיד ואני מעוניינת לבשל ל- 10 אנשים באיזו מידה מגדילים כמויות יין ושאר מצרכים?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הכל כפול 2 וחצי
ל"ת
ה,
08/09/05 15:35
|
|