 |
32.
כל הכבוד מושיק
עמית,
פלורידה,
23/11/07 05:50
|
|
 |
31.
כתבה מצויינת!
האחת.,
מרכז,
04/12/05 00:39
|
בהחלט אחת הכותבות היותר מוכשרות שיש למעריב.
ישר - כוח גבי!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
30.
MAZZAL-TOV!!!!!
Manon,
03/12/05 13:05
|
IAM VERRY PROUD ON THE BOTH OF YOU , BUT PLEASE KEEP IN MIND WHO COOKS FOR YOU WHEN YOU ARE ON YOUR BREAK !! HAHA NEXT GOAL 2 STARS **
הגב לתגובה זו
|
|
 |
29.
MAZALTOV
Yael & Yigal Ka,
Holland,
02/12/05 19:46
|
|
 |
28.
מושיק כל הכבוד
זאב הקמן,
נהריה,
02/12/05 14:15
|
הצלחת בגדול בזמן קצר מן המצופה הבאת כבוד גדול למשפחתך ולמדינה יבורכו מאמציך להכניס ולהביא את יינות הארץ למודעות האירופית
יישר כח !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
27.
לשף הכי גדול...
דוד שמש,
פ''ת,
02/12/05 12:50
|
אני שמח בשבילך שזכית להגיע למעמד הזה..., הייתי מוכן להיות במקומך או שותף לך...
אני גאה בך באהבה דוד שמש
הגב לתגובה זו
|
|
 |
26.
במיוחד אלייך
גילת לוי(לילך),
פתח תקווה,
02/12/05 12:48
|
המון המון הצלחה בהמשך הדרך, גאים בשבילך ושמחים עבור הכבוד הגדול שנפל בחלקכם ... תמשיך להיות השף הכי טוב ואתה יודע אנחנו כאן, תביא איתך את הארנבון בר הממולא שוקולד בשביל שנטעם ונבין מה מתפוצץ לאנשים בפה!!!
באהבה המונית בניין פינסקר פ''ת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
25.
ברכות
מירי רחמן,
אמסטלפיין-הו,
02/12/05 10:48
|
למושיק,מזל טוב עם קבלת הכוכב.המון איחולי הצלחה בהמשך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
24.
ברכות למושיק
מנשה,
פתח-תקוה,
02/12/05 08:41
|
למושיק ברכות על ההצלחה ועל המעמד הנכבד תמשיך כך כל הכבוד ממנשה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
23.
1000 ברכותאוהבים אתכם
אריק ובושמת,
אוסטרליה,
02/12/05 03:37
|
|
 |
22.
''אריק ובושמת ארץ אחרת''
אריק ובושמת,
אוסטרליה,
02/12/05 03:34
|
|
 |
21.
אריק ובשמת מארץ אחרת
אריק ובשמת,
אוסטרליה,
02/12/05 03:17
|
1000 ברכות לאלס ולמוישיק אוהבים אתכם מאוסטרליה מלבורן
הגב לתגובה זו
|
|
 |
20.
יקב תשבי מברך את מושיק!!!!!
יקב תשבי,
01/12/05 23:04
|
אנו ביקב תשבי מברכים את מושיק ורעיתו על הזכיה בכוכב משלן היוקרתי. אנחנו גם גאים שבמסעדה שלו מוגשים היינות היישראלים שלנו.
שווה לשמוע את מושיק מדבר על האוכל שהוא מבשל. הטכניקות מרתקות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
19.
ישר כוח!
מרינה אלפרוביץ,
פתח-תקווה,
01/12/05 17:35
|
אני גננת של טל בגים. גאה בדוד של טל בהצלחה גדולה שלו במסעדה בהולנד כל הכבוד ישר כוח!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
על מה אנשים מוכנים לשלם...
משעמם להם,
01/12/05 14:19
|
נעשה לי ממש משעמם מרוב פיצוצים בפה ושיחות על דה-לה-פה ודה-לה-פו ומה-שמו - אלוהים אדירים, אין לכם נושאים יותר משמעותיים לשיחה (ולכתבה)?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
אם אני לא טועה...
ל"ת
איילת,
ירושלים,
01/12/05 13:55
|
|
 |
16.
מזל טוב
בגים קלרה,
פתח תקווה,
01/12/05 13:38
|
מזל טוב על זכייתך, מאחלת לך שתמשיך ותצליח ותהיה אחד השפיים הגדולים בעולם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
מושיק!
עדי ומנשה,
פתח תקווה,
01/12/05 13:16
|
מגיע לך! ואנחנו גאים בך מאוד ושמחים שהכרנו אותך. שיהיה לך רק בהצלחה בהמשך הדרך ושתזכה לעוד....... אוהבים אותך פה בישראל. ושיבוזו להם המקטרגים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
אחי היקר
אילנית בגים,
פתח תקווה,
01/12/05 13:08
|
אני גאה בך ובגיסתי עד מאוד מגיע לכם כל האושר והשמחה שנפל בחלקכם תהנו מכול רגע ומכל הכבוד שחולקים לכם האנשים ברחוב אוהבת אותכם מאוד וגאה כמו תמיד להיות אחותך אוהבים משפחת בגים ציון אילנית ספיר וטל ו- במבה וביסלי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
כול הכבוד
לילך שמש,
פתח תקוה,
01/12/05 12:26
|
|
 |
12.
השאלה הגדולה היא....
אהוד,
01/12/05 09:30
|
צריך לקחת משכנתא לאכול במקום כזה ? או שיש הנחה לישראלים ....נוסעי אלעל
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
עוד סוג של יורד!
אנה פראנק,
אמסטרדאם,
01/12/05 06:51
|
מוזר מאוד שכשמראיינים נהג מונית בניו-יורק אז הוא מתואר כיורד מסריח אבל אם אתה שף מפורסם אז תמיד תהייה ישראלי...
בלי קשר, כל שכבוד למושיק על ההשג והכבוד שהביא להולנד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תתבייש לך!!!
שפוי,
ישראל,
01/12/05 11:53
|
|
 |
העיקר ההצלחה
ישראלי,
01/12/05 08:13
|
זה בדיוק כמו ההבדל בין שאראס לעובד סיני בבניין. אתה חושב שלינור היתה יוצאת עם עובד סיני?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
אני כבר צוחק כמה דקות..
ל-1,
01/12/05 00:46
|
|
 |
9.
מה זה דג טורבו ???
ג,
רמא''ג,
30/11/05 23:05
|
ולמה לפרק את הארנבון אם מרכיבים אותו מחדש?? ולמה הוא ממולא בשוקולד ??????
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זה דג ששוחה נורא מהר
ל"ת
ד-הא,
01/12/05 05:04
|
|
 |
hahahahaahaha
ל"ת
d,
ny,
01/12/05 04:49
|
|
 |
8.
כוכב מישלן
שף ישראלי,
30/11/05 21:01
|
מעניין באמת כמו שכתבה הכתבת איך שף מקבל דבר כזה רק אחרי שלוש שנים. מאוד מעניין
הגב לתגובה זו
|
|
 |
what r u talking about
Chef,
London,
05/12/05 09:22
|
there are chefs who rarned their first star in a year and i know of one that even had his secend after 2 years.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
כל הכבוד -בלי קשרים/ובלי טובות
שף אחר,
30/11/05 20:51
|
כישרון ועבודה -שוב כל הכבוד
תבוא לביקור מולדת
תראה לנו מה זה -בלי להיות חבר של אהרוני/רושפלד/רוסו/כהן וכו'
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
יופי!! כיף לשמוע!!!
זותי,
ר''ג,
30/11/05 20:31
|
תמשיכו להצליח וליהנות מהדרך שבחרתם. כיף לקרוא כזו כתבה. בהזדמנות נבקר אצלכם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
אין כמו פלאפל טוב
ל"ת
משה,
30/11/05 19:58
|
|
 |
4.
מזל טוב!
ל"ת
אסף,
30/11/05 19:44
|
|
 |
3.
טעות בידכם
איל,
חיפה,
30/11/05 19:18
|
כבר לפני 5 שנים קיבל השף רן ראש מביסטרו בר רסיטל בחיפה כוכב מישלן בפריז כאשר היה שף שם. הוא קיבל את הכוכב לאחר שנה אחת בלבד(!!!) ולאחר לימודים בבית הספר הנחשב של פול בוקוז.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הטעות שלך, חביבי
מני, ת''א,
30/11/05 21:28
|
השף שעליו אתה מדבר לא היה בעלים של מקום ושף במקביל. אם אני זוכר נכון אני גם לא בטוח שהוא היה שף
הגב לתגובה זו
|
|
 |
טות
איל,
חיפה,
30/11/05 22:31
|
נכון, הוא לא היה הבעלים אבל הוא היה שף מוסמך מפול בוקוז אחרי סטאז'ים בריביירה במסעדות של שניים ושלושה כוכבים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הוא היה סו שף
ל"ת
פול,
30/11/05 20:51
|
|
 |
2.
the best
bobbi,
Holland,
30/11/05 19:00
|
any body who like to feel how the food test in paradise should go to eat by Moshik. you must order place 2-3 weeks before Moshik good luck hahla katava
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
אוכל פיצוץ
מיקו,
30/11/05 18:51
|
השף הזה לא מגרד את הקרסול של מסעדות ובתי קפה ישראליים, פה לא רק האוכל מתפוצץ בפה וכדאי שאניח לזיכרון והדמיון של הקורא לעשות את שלהם....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
המתנה לשולחן
זאב,
אזור השפלה,
01/12/05 15:34
|
הכיצד תסביר את התופעה,שכיום יש להמתין מעל חצי שנה לקבלת שולחן,ולעומת זאת מסעדות יוקרה בישראל נסגרות מדי חודש.
הגב לתגובה זו
|
|