תגובות
עד כה: 18 תגובות, ב- 9 דיונים.
הוסף תגובה
9.  ומה עם המים מחלק ראשון?  ל"ת 
    שרת האופים,    17/12/05 12:26
8.  האם אפשר להקפיא את הבצק לזמן מאוחר יותר?  ל"ת 
    שפרה,  צפון,    16/12/05 11:36
         כן -  ל"ת 
        אלמונימי,    16/12/05 18:21
7.  לגבי קרואסון טעים בארץ כנסו
    michael,  2 magots,    15/12/05 09:40
6.  הכי קרוב לשלמות....
    אבנר,  ת''א,    15/12/05 09:15
         מסכימה ב-100 אחוז  ל"ת 
        אודטה מרנין,  ת''א,    15/12/05 15:01
5.  כל הצרפתים אנטישמים!  ל"ת 
    חרם מוצרים,    15/12/05 04:18
         אני גם לצרפת לא הולך!  ל"ת 
        כבוד!,    15/12/05 17:40
4.  אל תעיזו לעשות בבית!!
    שף פאטיסייה,    14/12/05 21:25
         שף פטיסייה - נדמה לי שקריאתך היתה שגויה
        אננה,    15/12/05 10:40
             לאננה-בצק עלים (פוייטה)l
            שף פאטיסייה,    15/12/05 12:10
3.  מצטער, אבל
    ז'אק,    14/12/05 16:40
         קרואסונים מעולים
        הילה,    14/12/05 23:02
         לא נכון.
        משה,  ת''א,    14/12/05 17:23
             צודק. הקפה הצרפתי מחורבן!  ל"ת 
            מֶרְד,    15/12/05 00:32
2.  צריך למרוח פעמיים חמאה?  ל"ת 
    חי,  דרום,    14/12/05 15:30
1.  800 גר' חמאה!!!!!! יוק  ל"ת 
    se,  jer,    14/12/05 13:45
         קרואסון חמאה - מה ציפית?  ל"ת 
        ZX,    14/12/05 14:26