 |
9.
ומה עם המים מחלק ראשון?
ל"ת
שרת האופים,
17/12/05 12:26
|
|
 |
8.
האם אפשר להקפיא את הבצק לזמן מאוחר יותר?
ל"ת
שפרה,
צפון,
16/12/05 11:36
|
|
 |
כן -
ל"ת
אלמונימי,
16/12/05 18:21
|
|
 |
7.
לגבי קרואסון טעים בארץ כנסו
michael,
2 magots,
15/12/05 09:40
|
אפשר למצוא קרואסון חמאה משובח a la francaise בירושלים אצל Franck Delight( פרנק למד בין היתר אצל Le notre הידוע). כתובת מרכז שטנר 5 גבעת שאול י-ם. תנסו לא תצטערו (וגם זול). Bon appetit
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
הכי קרוב לשלמות....
אבנר,
ת''א,
15/12/05 09:15
|
בתור חובב יקיצה מוקדמת ואיתה כמובן שתיית קפה טוב עם קרואסון פריך בגרסאות שונות......אין כמו העסקה ב''בוטיק סנטרל''תגם קפה ברמה ומאפים שאין דומים להם בשום מקום!!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מסכימה ב-100 אחוז
ל"ת
אודטה מרנין,
ת''א,
15/12/05 15:01
|
|
 |
5.
כל הצרפתים אנטישמים!
ל"ת
חרם מוצרים,
15/12/05 04:18
|
|
 |
אני גם לצרפת לא הולך!
ל"ת
כבוד!,
15/12/05 17:40
|
|
 |
4.
אל תעיזו לעשות בבית!!
שף פאטיסייה,
14/12/05 21:25
|
קרואסון לא עושים בבית. נקודה.
יותר מידי מורכב ומסובך. על גבול הלא אפשרי.
הכתבה מלאה בשגיאות אינפורמטיביות (פאט פוייטה זה בצק עלים ,ולא בצק לחם.)
ובקשר למתכון באמת שלא צריך לעשות . מה גם שאני לא בטוח לגביי נכונותו.
ולז'אק (מגיב 3) אל תשמיץ יש בארץ אחלה קרואסונים-פשןט צריך לדעת איפה לקנות
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שף פטיסייה - נדמה לי שקריאתך היתה שגויה
אננה,
15/12/05 10:40
|
קודם כל המונח של תוארך הוא שף פטיסייר. דבר שני אף אחד לא טען שפאט פוייטה הוא בצק ללחם. קרא שוב את הכתבה!! דבר אחרון - אם רוצים אין זו אגדה. ממש כדאי לנסות ולהתנסות בהכנת קרואסונים בבית. זאת חוויה. מנסיון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לאננה-בצק עלים (פוייטה)l
שף פאטיסייה,
15/12/05 12:10
|
הוא לא בצק קרואסון.
בצק קרואסון הוא מעין שילוב בין בצק לחם לבצק עלים (פוייטה)
ובקשר לשם פאטיסייה- את הריש כמעט ולא מבטאים/אינה נשמעת.
וכן אני עדיין לא ממליץ לאף אחד לעשות זאת בבית.
ואם את חושבת שאני טועה-אדרבה , שמישהו יעשה את המתכון ויספר אייך יצא.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
מצטער, אבל
ז'אק,
14/12/05 16:40
|
עדיין לא מצאתי בארץ מקום שמכין קרואסונים כמו בכל בולנז'רי פשוט בפריס ...... ובטח שלא כמו בכמה מאותן מאפיות המצטיינות בקרואסונים (במחיר של פחות מיורו אחד לקרואסון!!!)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
קרואסונים מעולים
הילה,
14/12/05 23:02
|
יש ברולדין קרואסונים מ ע ו ל י ם גם חמאה וגם עם שוקולד בלגי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא נכון.
משה,
ת''א,
14/12/05 17:23
|
לא נכון. הקרואסן הממוצע בבולנז'רי, בפריס לפחות, הוא בקושי סביר. רק במקומות עלית, כגון פושון, דלואיו, לה-נוטר ועוד כמה אפשר למצוא קרואסן אמיתי. אגב אותו הדין עם הקפה. הממוצע בארץ הרהב יותר טוב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צודק. הקפה הצרפתי מחורבן!
ל"ת
מֶרְד,
15/12/05 00:32
|
|
 |
2.
צריך למרוח פעמיים חמאה?
ל"ת
חי,
דרום,
14/12/05 15:30
|
|
 |
1.
800 גר' חמאה!!!!!! יוק
ל"ת
se,
jer,
14/12/05 13:45
|
|
 |
קרואסון חמאה - מה ציפית?
ל"ת
ZX,
14/12/05 14:26
|
|