|
|
עד כה: 5 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
אין התייחסות לצורת הבישול
Vered,
17/01/05 04:47
| במחקר הזה, ונראה לי שלצורת הבישול יש השפעה מסרטנת יותר מהאוכל עצמו. את הבשר האדום (סטייקים) נוהגים האמריקאים (כמובן שלא רק הם, אבל עליהם נערך המחקר) לעשן על הגריל (Barbecue) כך שנראה שעשן הגחלים - הוא הסיבה לסרטן ולא הבשר עצמו...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
מה עם הפסולת שמכיל הבשר ?
לביבה,
ארה''ב,
16/01/05 19:21
| האם בדקו גם את הקשר בין מה שמכיל הבשר בימינו להופעת סרטן המעי? אולי אם היינו אוכלים את אותו מזון טבעי , נטול כימיקלים, הורמונים ואנטיביוטיקה, מזון היה מספק לנו בריאות בלבד - הרי בשביל נועד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
כמה זה צריכה גבוהה? בשביל מה
Y,
15/01/05 21:23
| |
 |
2.
תגובה
אסף,
15/01/05 20:11
| |
 |
1.
נבטים
נועם,
13/01/05 21:37
| לאחרונה גיליתי את הנבטים גם ירוקים כמו אלפלפא, ברוקולי וחמניות וגם של קיטניות כמו עדשים, אזוקי ומש זה גם טעים גם ירדתי במשך חודשיים 5 ק''ג רק על ידי תוספת של נבטים בסלט או עם האורז, פשוט אוכל נפלא.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|