|
|
עד כה: 11 תגובות, ב- 10 דיונים.
|
|
לקריאת כל התגובות ברצף סגור את כל התגובות
|
הוסף תגובה
|
|
 |
10.
אהבתי שחר חבר'ה תרגיעו
אייל,
צפון,
19/02/08 06:25
| איזה כבדים , מתובל בחוש הומור וחומר מעניין למדי,קורטוב חיוך לבוקר מוקדם בעבודה זה בדיוק מה שהייתי צריך תודה שחר וחבר'ה עד שמישהו כותב עם קצת הומור נטול פלצנות אז תפרגנו קצת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
גרגמלה
ירושלמית,
18/02/08 23:47
| אכן קשקוש. כל כך הרבה מילים על טריוויה.כל כך הרבה חשיבות עצמית-את מי את חושבת שאת מעניינת?תתעוררי!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
רוב מהומה על לא מאומה
החיים כקלחת,
רותחת,
18/02/08 15:16
| כמו שנכנס ככה יוצא, אז למה להכביר רוב מלל על נושא שלא מדגדג את הדג...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
שחר, תודה על המתכון.
ל"ת
תמר,
17/02/08 23:16
| |
 |
6.
שחר
חסיד עוגות,
גבינה,
17/02/08 14:50
| ממליץ לך על עוגת שוקלד קרמל עם קרם ונילה, וקפה לאטה מחלב HALF AND AHLF ורווי גרגרי שוקלד אייריש קרים מלא.
מאד מומלץ ומאד מרווה....
בטוח שתהני.... רק על תהפכי את זה להרגל של כל שעתיים....כולל בלילה... זה לא כדאי....
כל שלוש שעות יותר מתאים...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
גם ביתית היא גרועה ומשמינה
יודעת..,
16/02/08 21:53
| חברות וחברים, שיבולת שועל, קוואקר, גרנולה- זה מאוד מאוד גליקמי, משמע מאוד משמין, מתפרק לסוכר בצ'יק צ'ק, מתעכל מהר ואחרי בוסט של אנרגיה וירידת סוכר בחזרה גורם שוב לרעב. אל תאכלו את זה.
כמו כל הדגנים המותפחים, כולל פריכיות אורז, תהליך האפיה או ההתפחה מפרק את הסוכר והופך את הדבר הלכאורה בריא הזה לפצצה של חד סוכר. סליחה שאני הורסת לכם, אבל תיקראו את הספר של מישל מונטיניאק ''לאכול כדי לרזות'', או תיכנסו לכל רשימה של ערכים גליקמיים (סוכריים) ותראו שקלוריות זה לא הכל, ולמהירות התפרקות הסוכר במזונות יש חשיבות משמעותית בכמה הוא משמין.
ככה גם גזר מבושל הוא פצצת סוכר, תירס, כמובן קורנפלקס, גם חום, תפוח אדמה וכל פקעת שעוברת בישול או אפייה= פירוק עמילנים.
הדיאטה הגליקמית מוכיחה את עצמה בענק, ושוב חשוב לומר, קלוריות מראות רק תכונה מסוימת אחת במזון וחשוב להכיר את הערך הגליקמי-סוכרי של מה שאוכלים.
לי זה בינתיים מצליח מאוד, בהצלחה לכולם.
אה, נ.ב., מעבר לעניין המשמין/לא משמין, גם הערכים התזונתיים פוחתים מאוד מאוד בתהליך הקלייה. מוזמנים לפורום אוכל בריא בוואי נט.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גליקמי זה טעים!
גל,
19/02/08 13:38
| באמת, מה שמזיק יותר מכל, באוכל, זה חמורי הסבר, שלעולם לא מחייכים, שיודעים לספר לכם על כל דבר (אפילו נבטים) למה וכמה זה מזיק. זה מדור ניו-אייג', אז מותר לאמר: ההוא מהסרט על מקדונלד, שאכל כמה שבועות מקדונלד והראה כמה כל הבדיקות שלו הידרדרו, היה במצב נפשי כזה שאם היתה דרך להחליף את זה בחסה בלי שירגיש, גם אז הגוף שלו היה מגיב באותה צורה. כל תא בגופו היה מכוונן ליישר קו עם מחשבותיו, והופה! מציאות נוצרה.
(למאותגרי החיוך: לא, אני לא טוען שזה רעיון טוב לאכול מק חופשי.)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
כתוב בצורה מתישה ומייגעת - לא הצלחתי לקרוא עד הסוף
איזה שיעמום....,
16/02/08 17:36
| למרות שהתעניינתי בנושא לא הצלחתי לצלוח את הכתבה שכתובה בלשון מתחכמת ומעייפת.
גברת, תכתבי פשוט ! ההתחכמויות הם מה זה פאסה....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
אני קורא כאן ועכשיו להקים תנועה לשחרור הגרנולה והפסקת הניסויים :)
אורי,
16/02/08 15:52
| יו, איזה באסה איתה. למה לקלקל לנו את האשליה. לפעמים גם הרבה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
GREAT
DOV,
PALM SPRINGS,
16/02/08 04:07
| |
 |
1.
אהבתי את המינון של חוש הומור ורצינות.
ל"ת
גרנוליט וותיק,
15/02/08 20:01
| |
|
|
|
|
|