1. לערבב את האיטריות עם שמן שוםשום אחרי הבישול כדי שלא יהיה דביקות ומגעילות (שמתם לב לעריכה?)
2. את כל הירקות לחתוך מראש- כשחותכים בזמן שהמוקפץ במחבת גברים יכולים להישרף שם
3. להסביר כמה זמן בדיוק לבשל את האיטריות
4. את הסילאן והסויה להוסיף לפני האיטריות- אחרת צריך לעבוד קשה בשביל לערבב הכל בצורה אחידה
5. גזר הירק הכי קשה, צריך להיכנס ראשון
6. אם הבצל אורגני והשום, עדיין צריך לקלף אותם (במתכון)
הדבר היחיד שהוא טבע עוף (אורגני) זה הכיתוב על האריזה. אין בארץ אוכל אורגני, למעט, אלה שמגדלים בחצר ביתם את מה שהם אוכלים.אפשר בקלות לעבוד על אנשים שקונים בסופר אבל, לא על מי שגידל עופות או פרות. ההבדל הבולט בין בשר עוף שגדל בטבע לבין עוף הקנוי בסופר, הוא הצבע. בשר עוף שגדל בטבע צבע בשרו חום כהה -ולא בהיר עד כדי לבן. שלא לדבר על הטעם - אין לו טעם, ואם כבר יש טעם - אז הוא מגעיל.