• 5.

    האספרגוס ואתה: כך תטפל באספרגוס שלך

    ניצן, 31/08/07 13:47

    האספרגוס הוא ירק רגיש ביותר ויש לטפל בו בזהירות מהקטיף ועד להכנתו. אספרגוס לבן או סגול מאיכות טובה מזהים לפי צורת הראש הסגורה, הגוף בעל הצורה האחידה, הקצה התחתון הלח והלא-חלול, וצליל החריקה שגבעולי האספרגוס משמיעים בחיכוכם זה בזה. גבעולים רזים הם בעלי איכות נמוכה יותר. באספרגוס ירוק הגבעולים מעט דקים יותר, והראש כבר נפתח מעט בגלל השפעת האור.

    בנוסף, גבעולים רזים קצוצים הולכים נהדר עם רביולי גבינה ורוטב שמנת פסטו.

    בתיאבון ולבריאות

  • 4.

    האספרגוס מייצר פורינים וזה לא טוב למי שיש גאוט (שיגדון). (ל''ת)

    gout, 30/08/07 17:58

  • 3.

    I like the green stuff

    Avi, Ad, 30/08/07 10:30

    I've been in India for the last 12 months, and must say that the asparagus is great- it helped me a lot and ever since then I feel so High....
    Eize (. x .) satla

  • 2.

    טוב לדעת

    בלהה סטריקובסקי, 30/08/07 09:09

    תודה על המידע בקשר למניעת דלקות שתן. לא ידעתי זאת על אספרגוס

    • טוב גם לדלקת קרום החשק. (ל''ת)

      ., 30/08/07 17:20

  • 1.

    אני אוהבת את איש השוקולד (ל''ת)

    מאיה, 30/08/07 08:46

    • איש השוקלד כבר מת..אהה (ל''ת)

      חולה על אדון שו, 07/09/07 01:40