דן בן יעקב, 28/09/08 01:28
דב , מה עם התוספים? אולי המרכיבים שאתה מתאר נכונים
יוחאי, 28/09/08 07:54
מאוכזב, 28/09/08 01:00
מתאמץ לקרוא, 28/09/08 00:57
הגה, 28/09/08 13:27
איך הגעתם ל27 גרם סיבים לפרוסה?
דודו, 27/09/08 23:53
דוד, 27/09/08 23:46
אתגר למשרד הבריאות: חוברת ובה תיאור המרכיבים המלאכותיים,הוויטאמינים
מולי, 27/09/08 23:39
יש ספר מעולה המכיל את כל הנתונים. משרד הבריאות הוא לא
יוחאי, 28/09/08 07:51
כך גם בסוגי לחם אחרים שאין מציינים כמה או איזה אחוז יש מכל מרכיב. וכך
מולי, 27/09/08 23:24
E282 , הוא קלציום פרופיונט.עלול לגרום למגרנות וכאבי ראש
יוחאי, 27/09/08 23:06