אחלה כתבה אבל חשוב להוסיף גם שתיה בריאה. אני מאד מקפידה שהילדים לא ישתו משקאות קלים עתירי סוכר בבית הספר. כדי להמנע מזה אני מציידת אותם בבקבוק מים אטקרטיבי(לאקן)ומזכירה להם לשתות בהודעות טקסט
לא תמיד שמים את הדגש על מזון בריא.
בגן של ביתי, יש הורים שלא הבינו למה קבוצה של הורים ביקשה לתת לילדים ירקות במקום חטיפים בגן! למה צריך לאכול את כל הזבל הזה בגיל כל כך צעיר?
לפחות בשני דברים:
1. אין כזה דבר דגני בוקר לא ממותקים. אפילו בקורנפלקס יש סוכר.
2. בכל הלחמניות התעשייתיות - גם אלה עם חיטה מלאה יש מרגרינה. אז בריא זה בטח לא.
שמעתי לאחרונה שכל המוצרים ''חיטה מלאה'' שמוכרים בסופר ובמכולות הם לא בריאים יותר מלחם מקמח לבן - כי הכל טחון מאד דק.
אז כשכתוב בכתבה ''פיתה חיטה מלאה'' וכד', האם מתכוונים שנקנה לחם בחנויות טבע כי הלחמים בסופר פשוט לא בריאים יותר מלחם רגיל...
מקמח לבן .
הכי כדאי זה לאפות בבית.
אופה לחם זה מכשיר די זול בסביבות 300 ש''ח מכניסים את כל החומרים רצוי בערב (המכשיר מגיע עם חוברת מתכונים)ובבוקר יש לחם אמיתי.
אגב, יש קמחים כמו שיפון וקמח מלא בחבילות שלא צריך לנפות. כך שזה חוסך הרבה עבודה.
כתיבה וחתימה טובה
והרבה בריאות והצלחה לכולנו