שנים מחפש בישראל עוגות משובחות בסגנון הווינאי או ההונגרי המשובח והאיכותי. עם ציפיות רמות בעקבות השבחים עברתי בקונדיטוריה וקניתי:
יער שחור- בצק יבש ללא קירש או ליקר דובדבנים, קצפת כבדה ודחוסה ללא וניל טבעי, דובדבנים מסוכרים נחותים וממש לא טבעיים(קפואים למשל) או טריים. המרכיבים לא יוצרים עוגה ראויה. ציון נכשל.
רולדת שוקולד- בצק יבש מילוי שוקולד דחוס וסתמי דובדבנים מסוכרים כמו אלו שביער השחור. ציון מספיק בקושי.
סברינה- קצפת משולבת באינסטנט פודינג וניל כבדה ודחוסה. בצק מתוק מידי עם רום בסיסי ולא משובח. ציון: עובר, סברינה כמו בכל מקום סביר אחר.
עוגת פרג- בצק שמרים דחוס ולא אוורירי מילוי מתוק מידי ללא שום ייחודיות כמו למשל תוספת וניל טבעי או קליפות לימון. סטנדרטית לחלוטין. ציון מספיק בקושי.
לסיכום סתם עוד מקום סטנדרטי עם עוגות שרחוקות שנות אור מהמקור ההונגרי או הווינאי המשובח, שום יחוד, כישרון או איכות ראויים לציון.
פעם ראשונה ואחרונה במקום, לא ממליץ ובקיצור אכזבה גדולה.