אני יודעת שזה נשמע רע אבל, העסבנה עשויה מהדופן הפנימית של בטן הכבש, אל דאגה, מנקים אותה היטב ושרים במי לימון למשך הלילה עד שהיא הופכת להיות לבנה.
בשלב הבא מבשלים איברים פנימיים של כבש כגון : לב, ריאה וכד'...
לאחר מכן חותכים ריבועים מהדופן של בטן הכבש וממלאים אותם באיברים הפנימיים וכושרים עם המעי.
תודו שזה נשמע קניבלי, אבל הטעם מדהים.
לאור ההכנה הרבה וההשקעה הבלתי אפשרית, אני מעדיפה לחכות שאמא שלי תכין, וכן אני מעדיפה שלא לחשוב ממה זה עשוי .
חוצ מזה, עסבנה זה טוניסאי ולא טריפולטאי.