בסיר:
מים+חלב+סוכר+חמאה בחתיכות
מרתיחים יחד רק עד שמתחיל לבעבע ואז מחלישים את האש ומוסיפים את הקמח ומערבבים הייטב כל הזמן. נוצרת רביכה סמיכה. ממשיכים ליבש אותה על אש קטנה ומורידים מדי פעם כדי לא לשרוף. כשהתערובת הופכת למן גוש שלא נדבק לכף או לסיר מורידים מהאש. מקררים רבע שעה בלי לערבב.
בקערה מקשקשים את הביצים מעט.
מוסיפים בהדרגה-בכל פעם קצת מהביצים לתערובת עד שהתערובת הופכת למבריקה יותר. עוד שיטה לבדוק אם הסמיכות נכונה היא לראות אם מהכף נופלת התערובת בצורת שפיצים (חבל שאני לא יכולה לצייר לכם פה). כשהתערובת מגיה לסמיכות הנכונה בדר''כ נשארת מעט בלילת ביצים בצד שלא צריך להוסיף כי הסמיכות מספיק טובה.
מעבירים לשק זילוף צנטר 12ומזליפים כדורי פינג פונג. טובלים מזלג בביצה ומשטחים מעט את הכדורים בעדינות!!
מה שבדרך אגב משטח גם את השפיצים מהזילוף ומורח מעט ביצה..
אופים 10 דק' בחום 220 ועוד 15 דק' בחום של 180 בתנור טורבו.
ואז ממשיכים כמו במתכון....
תהנו!!