כחובבת מסעדות בעיקר (אבל גם אוכל :-)) קראתי את התגובה ואת התגובות ונדהמתי מהשליליות. שכן כאשר הייתי שם, נהניתי מכל רגע, ולא רק בזכות השף המרנין שעושה שמח לאורך כל השהייה במקום, אלא גם ובעיקר בזכות האוכל המצוין, השירות הנהדר וכמובן - הבשר שלא נגמר...
מחכה לחזו שוב לאילת, רק כדי לבקר שוב בגן העדן הזה של הקרניבורים...
היינו בשבת האחרונה עם 3 ילדי, בעלי וחברים. היה כייף גדול. השף שם עושה שמח והמוזיקה נהדרת ואחלה אוכל. אני לא מבינה איך אחרים נפלו אבל אנחנו אכלנו ואכלנו שבעלי יהיה בריא, לא הפסיק והבשר היה טוב ואני מבינה משהו בבשר על האש.
אני מניח שאני היחיד חוץ מרון לוין שנהנה שם ובטח לא תפרסמו את זה, אבל באמת היה אחלה. אכלנו שם לפני שבוע, הבשר היה מצוין, השרות טוב והמחיר בסדר גמור. אני מניח שרוב התגובות פה זה מהמתחרים שלהם.
למה לא מפרסמים את התגובה שלי?
זכותם של האנשים לדעת שהשרות במסעדה הזאת היא מתחת לכל ביקורת.
הייתי בדיוק בסופ''ש האחרון.
וסבלתי!
ולא אחזור לשם יותר בחיים.
בדיוק בסוף השבוע האחרון.
האוכל באמת היה טעים.
אבל השרות היה מהגרועים שנתקלתי בהם.
בשביל מסעדה שמשלמים בה 108 שקל למנה..
אתה מצפה לשרות מהמעלה הראשונה.
והשרות שם ממש ממש ממש רחוק מזה.
יצאתי מהמסעדה בהרגשה שלא אחזור לשם יותר בחיים וגם אמליץ לאנשים אחרים לא לעשות זאת.
הכתבה התפרסמה בדיוק בזמן!!
רון היקר, איך מכתב לענייני משפט, לכתב מדיני ועד לביקורת מסעדנות?
כל אחד כאן שיודע ללעוס רשאי לקבל גם טור ביקורת על מזון?
וגם אם כן, כך כותבים ביקורת? מה על סוגי הבשר ואיכותם? השירות? הקינוחים? ומעל הכל - לא תמוהה בעינייך שבסופו של יום כל מה שנותר לך להמליץ עליו הוא על הפרגיות בעוד עסקינן במסעדה הנחזית להיות ברזילאית?!
הייתי שם לפני שלוש שנים. אכן, המקום מחזיק יפה עושה רושם, אך למען הסדר הטוב, בביקורי האמור - אני וחברי סיימנו עם קלקול קיבה בעקבות הבשר (האדום) שהוגש לנו...