לא אהבתי את העובדה שטבחית קטנה, מסוגה של פסקל פרץ-רובין
שחושבת שיודעת לבשל .
נותנת דרור לחשש שלה מהעין רעה ועוד בשער בת רבים.
בושה וחרפה שבעת הזאת, יש נשים בעלי דעה קדומה.
מעניין מאיין החוצפה וצרות העיין לכנות תזונאית ומחברת ספרי בישול בשיעור קומתה של פסקל פרץ - רובין, ''טבחית קטנה''. ככה זה - בארץ, כמו תמיד לא יודעים לפרגן וחבל!
עיתונאי או חובב תבשילים טרפולטאים שנדבק רק למפרום ולחרימה
בעדה הזו יש מטעמים מדהימים....
כמו ''מצומה'' קיקוט'' טרשי בטטה'' נוקידיס'' עסדה עם רינגה ''טבחה עם רלטד'' ''עסבנה'' ''דוארעה''
אז די כבר עם המפרום ....
שמחה ואהבה ובריאות ואושר !
מחכה כבר לשמיני...
ואם יורשה לי, פסקל, להציע הצעה לספר הבא שלך?
מה דעתך להוציא ספר מתכונים המבוסס על המנהגים והמסורות של יהודי צפון אפריקה בחגים, למשל מה אוכלים בראש השנה, סוכות, וכו'? ללקט את מנהגי העדות ולפרסם - למען הדורות הבאים?
לעצם העניין: המטבח הטריפולטיני הוא בין הטובים שיש לנו פה בארץ.
הילדים שלכם - גם אם אתם אשכנזים ר''ל - יאהבו את האוכל הזה.