אפשר למלא גם עור של בעל כנף, אני מעדים עור צואר תרנגול הודו/ברווז/ אווז, אפשר גם להוריד עוך תרנגולת בשלמותו.
לתפור קרעים ולהותיר פתח אחד ולמלא.
מילויים:
למה רק קמח? נסו סולת, בורגול, אורז, קינואה, קמח חומוס , חומוס מבושל וכתוש.
שלבו מילויים.
הוסיפו בשר קצוץ/טחון. כבדי עוף או אחרים, שקדי בקר (חלאוויאת/ גרשצה / מוז'חס / פנקריאס) או כל אברי פנים אחרים.
ביצים קשות קצוצות. פיצוחים גרוסים או לא- שקדים אגוזים ועוד.
שלבו וגבנו.
ממולאים בעור בעל כנף- רצוי לטגן תחילה - להשחמה (מוסיף המון טעם), אח''כ לבשל.