היו כבר למסעדה תקופות טובות יותר, בעיקר לאוהבי הבשר שבינינו.
לפני כשנתיים הלכתי אליה פעם ראשונה בעקבות המלצה אחרת של שגיא ולא התאכזבתי, והקפדנו מאז לפקוד אותה כל מספר שבועות, אולם היתה לה תקופה שבה האוכל הידרדר (כנראה באחד מחילופי השפים) אבל לאחרונה פקדתי אותה שוב והיא השתפרה אם כי אכן נראה שישנה פחות הקפדה על המנות הבשריות (לאכול סטייק שיש לו טעם של חומר בערה של מנגל זה לא דבר נחמד כל כך) ויותר על מאכלי הים וזה כנראה נובע ממקורו של השף החדש.
בכל מקרה מומלץ לפקוד בתקווה שתיפלו על יום טוב