למעשה אין בעיה לקלות קינואה על אש נמוכה למספר דקות , זרעי הקינואה בעלי מעטפת חיצונית מעט קשיחה .נתון מגן על ערכה התזונתי גם בקליה ( לא ממושכת בערך 3 דקות).המעטפת הקשיחה של הקינואה גם שומרת הייטב על ערכה התזונתי הגבוה למספר רב של חודשים ובמקרר אפילו שנים) הודות למעטפת הזו.
עוד עובדה חשובה לרכישת קינואה.. אין קינואה לא אורגנית !!! כל קינואה שמגיעה מבוליביה או פרו היא אורגנית לחלוטין ואם אתם נתקלים בשווקים בשלט '' קינואה אורגנית '' והיא מצויה בחוץ בתפזורת עם כל הליכלוך והעשן תתרחקו ממנה או שפשוט תשטפו אותה היטב !
כמו כן ציינתי למעלה היכן הכי טוב לרכוש אותה.
שלכם בכל עת ושאלה בעיניין נירית.