קרם פרש הוא ''שמנת'' סמיכה מאוד, שאינה מתפרקת בבישול.
בצרפת, שבה הוא מאוד נפוץ, מדובר במוצר עם אחוזי שומן מבהילים, ואצלנו אפשר למצוא אותו בסופרמרקטים - מתוצרת תנובה, ''השף הלבן'', באחוזי שומן מופחתים.
משטחי הפלסטיק הגמישים אינם נמסים כלל, מפני שהקרמל שמנטפים מן הכף אינו רותח!!!
ומי שחוששים בכ''ז, יכולים לנטפו על נייר אפייה או על משטחי סיליקון (של קונדיטורים) שניתן לרכוש בחנויות מתמחות לציוד מטבח.
משטחי הפלסטיק שאמורים לתפקד בתור קרשי חיתוך לא עמידים לחום, והם נמסים. תכינו ככה חוטי קרמל, ומבטחות לכם מנות קטנות של פלסטיק בתוך הקינוח.אולי לא תראו את הפלסטיק, אבל הוא שם.