השיטה הנכונה לקבלת בשר ארומה בטעם של מסעדות יוקרה
עשוי מחומרים עמידים בחום אשר קולטים את החום ופולטים אותו לחלל הברביקיו.
תעלות האוויר שישנם מתחת לפחמים מאפשרות לנו לוותר על נפנופים
תעלות אלו יוצרות סירקולציה של אוויר בעזרת הארובה שמושכת את החום כלפי מעלה.
המתקן נדלק כמעט באופן אוטומטי וללא שום התערבות מצידנו.
המתקן עשוי לסגנון הארגנטינאי ומאפשר לנו להשתמש במספר דרגות חום
ובכך מאפשר לנו לבצע צלייה של הבשר באופן מהיר או איטי כדוגמת עישון