תודה רבה על פרסום המתכון של אום עלי. בדיוק כתבתי המון עלי חוביזה אחרי גשם (למה לא לתת לטבע לעשות את העבודה?) ותהיתי לאן אני ממשיכה. לתבשיל של אום עלי נוספו גם צנוברים. אבל רציתי להוסיף 2 מתכונים שניסיתי בהם את העלים לאחרונה וראיתי כי טוב: האחד- תחתית לגמבות קטנות וממולאות. יחד עם רוטב עגבניות, זה יצא מקסים וממש ארוחה- גם עלי חוביזה, גם רוטב עגבניות, גם פלפלים ממולאים באורז מטובל.
השני- שקשוקה חוביזה שעשיתי לפי מתכון מספרך ''ירקות'' רק שהחלפתי את התרד בחוביזה והוספתי הרבה שום. צריך רק להזהר שלא ישרף, וגם הוספתי קצת גבינת קשקבל (רעיון טעים שאספתי במסעדת mezze בת''א) אבל זה לא הכרחי. תודה על הסיפורים ההיסטורים והרעיונות הנוספים.