יש לי 4 סירי לחץ בגדלים שונים, אלו הם הסירים העיקריים איתם אני מבשלת כבר שנים רבות. מרקים מסוג המרק המוזכר בכתבה, אינם זקוקים ליותר מאשר 25 דקות בישול לאחר הרתיחה. חבל להרוג את הירקות עד הסוף. אפילו בשר בקר סיבי אין צורך לבשל כל כך הרבה זמן, על אחת כמה וכמה ירקות כמו זוקיני. דרך אגב, אני הייתי מטגנת את הבצל, מקפיצה מעט את יתר הירקות, מוציאה מהסיר, מבשלת בו את הקיטניות במשך כ 15 דקות, ואז מוסיפה חזרה את הירקות, נכון, טיפה יותר עבודה, אבל הן הטעם, והן הערכים התזונתיים נשמרים קצת יותר.
שיהיה בתאבון