הסגירה היא בעיקר לקבלת אותו ''קראסט''
רווית, 01/05/08 20:36
באמת בוקר טוב - מה חדש כאן? בסך הכל סמנטיקה
קרניבור, 25/04/08 10:46
בקיצורלא לאטום ,רק לצרוב אותו על אש גבוהה לכמה דקות
שרית, 25/04/08 08:07
קרני בל, 24/04/08 22:49
מנשה, 24/04/08 14:33
שוקי, 24/04/08 13:33
לה לה לה לה, 24/04/08 16:58
מרים במלעיל, 24/04/08 13:25
הסנטימטר הלא סגור הוא לב הענין
יובל, 24/04/08 15:08
האמת שכל טיפש יכול לראות שכשלוקחים סטייק ''אטום'' ושמים על צלחת הוא (ל''ת)
מגיר נוזלים, 24/04/08 17:03
זה יקרה רק אם לא נתת לבשר קצת לנוח אחרי הטיגון
לא כל כך טיפש, 25/04/08 16:52
יורם, 24/04/08 12:52
danny, 24/04/08 12:38
יוסי, 24/04/08 13:14
זה שמונח אחד בבישול התגלה כמופרך לא אומר שהכל שגוי
איזה ארגנטינה, 24/04/08 17:00
רן, 24/04/08 12:28