שלום דפנה,
במשפחה שלי נתנו בדרך כלל עדיפות לעוף ולבשר. אבל היו לאמי שני מתכונים מופלאים של דג מלוח (אין לי מושג איזה סוג אבל אמי נהגה להכין אותו עוד בשנות החמישים). האחד - פיסות קטנות של דג מלוח שהיו מעורבות בהמון שמנת ובצל - אני אהבתי במיוחד לאכול את הרוטב הזה. השני - ממרח של דג מלוח עם תפוחי עץ מרוסקים. יש לך מושג איך מכינים את המתכונים האלה?
נגע ללבי הזיכרון שלך בקשר לסבך - כל אדם צריך תבשיל שאפשר יהיה להתגעגע אליו, ומכאן עיקר טעמו של האוכל - הגעגוע.