• 6.

    בתיאבון

    מרי שלי, 12/07/09 10:18

    ימימ. נשמע נפלא. ומיברג שנון כדרכו ומעורר רצון לקרוא עוד מפרי עטו

  • 5.

    שגיא כהן תלמד ככה כותבים על אוכל !!!!!

    אבנר, 18/11/08 08:24

    אין על מיברג הכי טוב שיש !!!!

  • 4.

    Who cares

    about meals, 16/11/08 05:20

    that cost $600 and a grown man who pretend to be someone else?

  • 3.

    אין בישראל כותב כמו מייברג.

    שאול, 16/11/08 03:31

    מחכה לפוסטים שלו וקורא בשקיקה.

    • נו טוף, על טעם וריח...

      נ., 16/11/08 05:34

      אני-ואני-ואני-ואני, ב8000 מילים טרחניות,פתלתלות,שראשיתן פה, סופן מי ישורנו, ותכליתן: שופוני, איזה מומחה אני ביין? ראיתם? (''אתה בטוח שזה מבציר 2006''?,למה- מי -זה- הבור הזה מניו יורק שלא קלט אותי ישר מן ההתחלה?) ואיזה אנין אני, והעיקר: אני טס לניו יורק ושופך 400 דולר על רביולי, נו, ומה תגידו על זה? אין עלי.

    • וטוב שכך..... גם אחד כזה זה הרבה יותר מדי - ''אני ואני ואני ואני''... (ל''ת)

      אנינצ'יק, 17/11/08 14:31

  • 2.

    תרחמו עלינו

    מה יהיה, 15/11/08 23:55

    כמה משפחות בישראל יאכלו ארוחה כזו בימי חייהן , נו מילא, בתיאבון.

  • 1.

    מזון רוחני

    צביקה, 15/11/08 12:27

    מזל שאתה ממשיך לכתוב , ולא רק ביקורת מסעדות.רק אם היו מעירים את בכר היית צריך לדאוג מהמתחרים.
    אל תחסוך מילים.
    תודה