• 6.

    מושלם. כמו של אימי ואחותי שרה.

    כמובן ביצים מלמעלה וקורקבנים. לימון חצאים ליד., 13/11/14 14:49

    וחפשו אותי. אני אוכלת עכשיו פיצ'ה ולא קיימת לאף אחד.

    IP: 46.116.216.58דווח על תגובה זו

  • 5.

    שכחת את הביצים הקשות למעלה.וזה חבל. (ל''ת)

    הגנן, 02/05/10 07:22


    IP: 87.68.23.81דווח על תגובה זו

  • 4.

    אפשר לקצוץ דק מלפפונים כבושים (בחומץ) ולפזר

    הדס, 23/02/09 04:20

    אותם לפני הקרישה. וגם-למי שלא שומר כשרות- אפשר לקצוץ שינקן ולפזר לפני הקרישה. מ-ע-ו-ל-ה !!

    IP: 213.8.95.74דווח על תגובה זו

  • 3.

    ואפשר ללכת לאכול רגל קרושה במסעדת הנצחון באשקלון

    איציק, 21/02/09 23:43

    מעולה אבל לא כשר למי שזה חשוב

    IP: 147.236.92.67דווח על תגובה זו

    • מסעדת הנצחון באשקלון

      מרים, 30/03/13 17:10

      הי המסעדה עדיין קיימת? אכלנו שם (לפני כ30 שנה..) סטייקים

      IP: 85.250.13.162 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מממ...יאמי...אבא שלי ז''ל היה מכין רגל הכי טוב! (ל''ת)

    פולניה, 21/02/09 13:31


    IP: 84.229.52.169דווח על תגובה זו

  • 1.

    רגל קרושה היא העונש הכי גדול שקיבלנו אנו האשכנזים.

    רון הכחול, 20/02/09 14:16

    המאכל הכי דוחה עלי אדמות.

    IP: 58.110.186.177דווח על תגובה זו

    • ההיפך הוא הנכון. (ל''ת)

      מי שמבין, 21/02/09 18:17


      IP: 89.139.252.163 דווח על תגובה זו