• 2.

    מלוח

    uri, 30/12/14 08:02

    הכנתי. לאחר המתנה במקרר טעמתי ו....אוי ואבוי. מלוח בצורה בלתי נסבלת.
    מסתבר שניגוב במלח הגס מהמלפפונים אינו מספיק. צריך לשטוף בהרבה מים ואז ליבש במגבת נייר.

    IP: 84.228.231.178דווח על תגובה זו

  • 1.

    מרק יוגורט

    רויטל רייז, 09/07/09 13:11

    בילדותי שהתה משפחתי בפרס שם נהגה האישה שעבדה בביתנו להכין מרק יוגורט טעים להפליא אותו אנו מכינים מאז כל קיץ בביתנו. כמנהג תושבי המקום היא נהגה להוסיף כמות נדיבה של אגוזי מלך קצוצים גס, לא טחונים. זוהי תוספת טעימה ומעשירה למתכון.

    IP: 89.139.55.47דווח על תגובה זו

    • צזיקי - הגרסה האירנית (אב-דוח)

      לימור רייז, 09/07/09 16:06

      ולא לשכוח שניתן גם לייבש בשמש עלי נענע,
      ולפורר מעל.
      הנענה המיובשת, נותנת ארומה מיוחדת במינה לאבדוח.
      לימור
      גיסתה של רויטל

      IP: 79.176.136.77 דווח על תגובה זו