• 4.

    מתכון לא ברור

    טל, 13/10/09 15:43

    מניחים את מלית תפוחי העץ בתחילת העלה, לרוחבו? זה אמור להיות לאורכו לדעתי.

  • 3.

    שטרודל לא עושים עם עלי פילו! המצאה ישראלית-קמצנית-חאפרית מזעזעת (ל''ת)

    עידן, 13/10/09 13:27

    • איזו התפלצנות! (ל''ת)

      ישראלית חאפרית-קמצנית-מזעזעת, 14/10/09 16:02

  • 2.

    לא צריך וניל ולא קינמון

    ל-1, 13/10/09 00:53

    אדוני השף, לא צריך להכניס יותר מדי טעמים. זוהי הבעיה של שפים רבים שחושבים שריבוי טעמים יוצר מורכבות, אבל זה לא נכון.
    תפוחי העץ עם החמאה והצימוקים, מועשרים במעט סוכר, טעימים מאוד לכשעצמם. כל המוסיף גורע.

    • ידידי . דווקא במתכון הקלאסי יש מעט קינמון . מס'1 צודק . (ל''ת)

      תפוחים עם קינמון הולך יפה באפיה, 13/10/09 17:30

  • 1.

    שדרוג לשרודל

    שף, 12/10/09 15:49

    תוסיפו קינמון במלית ולממש רציניים מקל וניל פרוס לשניים בזמן הבישול ולהוציא את המקל בסיום הבישול.