המטה הוא לא תה עשבים, אלא חליטת צמח המטה הגדל בצפון המדינה גבול פרגואי-ברזיל.
MILANESA זה שניצל כמו של הפולנים, רק מבשר טוב.
אסאדו אינו נעשה ''על אש פתוחה'', כי אם על גחלים לוחשות.
מאטה לא ''מוזגים לתוך התרמוס''. מוזגים מתרמוס עם פיה לתוך כוס המטה. דרך אחרת היא להכין מהחליטה משקה קר, TERERE,
ארגנטינאים לא אוכלים גלידה לקינוח של ארוחת אסאדו. קינוח בדרך כלל הוא FLAN, עם קרמל וקצפת מעל או BUDIN DE PAN, רפרפת לחם. קינוח אחר הוא CHURROS, שזה כמו ספינג', רק לאורך וקצת יותר זהוב.
קאבנה לאס לילאס בתור מסעדה מומלצת? בפוארטו מדרוס? זה איזור לתיירים עם אוכל גרוע ומחירים בשמיים. אם כבר מסעדות, אז באיזור LA BOCA או ב-COSTANERA. גם טעים יותר וגם עממי יותר - 15 דולר ארוחת לעומת 200 או 300 דולר במסעדות הפלצניות של פוארטו מדרוס.
דבר אחד בטוח: אני עם אקו טיולי שטח לארגנטינה לא נוסע. כמה טעויות בסקירה אחת! מי המדריך שלהם? הלן קלר?