ניקול סאנטאנג'לו, 20/09/10 11:25
כייף לאכול ידע ועומק שעליהם הוא לא עובד אלא שולף
גאון קולינרי אדם עמוק כל כך, 18/05/10 15:43
לשני יש כשרון גדול והבנה נדירה של חומרי גלם
ז'ואל, 24/02/10 15:03
מוכן לשלם 500 ש''ח רק לאבי קונפורטי ורק בצפרה
SBH, 21/03/10 01:45
מוסא קאראף, 21/02/10 13:19
כשמוכרים אוכל לעשירון העליון חייבים להוסיף לזה סיפור ומניפסט (ל''ת)
הרי השקשוקה אותה השקשוקה אבל המחיר לא....., 21/02/10 09:20
חבר'ה, נורא קל לרדת על אייל שני ולכנות אותו
חושבת אחרת, 21/02/10 07:16
נסיון יפה. אבל מה לעשות, שכל הפלספנות שלו לא עומדת במבחן התוצאה (ל''ת)
ואנשים יוצאים מאוכזבים מהמסעדה?, 21/02/10 14:27
חנצ'ס, 21/02/10 02:40
כל כך הרבה פלצנות מרוכזת באיש אחד שזה צועק על גבול הנוכלות (ל''ת)
יצרן צלחות מחונטזה, 20/02/10 23:31
הילדה, 20/02/10 23:21
תחת כיסוי של מילים יפות מסתתר שודד גדול.
לא קונים את הפילוסופיה בגרוש שלך, 20/02/10 22:33
אייל שני חייב עוד ללא מעט, 20/02/10 22:26
כרגע חתכתי עגבניה, רציתי לשים עליה קצת מלח, יצאה עלי בכאלו צעקות,
יוסי מחלקה א, 20/02/10 22:10
סביח פרישמן עדיף על כל החרטה שלו. רק מפגרים נכנסים למסעדה שלו. (ל''ת)
הבן אדם זקוק לטיפול פסיכיאטרי, 20/02/10 21:48
אני עם רני. סביך טשרניחובסקי גאוני!
יואל, 28/11/10 00:29
שומר טבע, 20/02/10 21:22
מירב, 21/02/10 09:56
גידי גזר, 20/02/10 18:59
ארץ עשירה ברוח בכסף בידע ובתרבות
marsl, 20/02/10 19:15
''ללמד אוכל בעזרת מתכונים זה שקר''. אבל עשה את זה במשך 5 שנים.... (ל''ת)
כמה חרטה בכתבה אחת., 20/02/10 15:19
קראתי עד שהוא אמר שהוא הראשון בעולם שהכין קרפצ'ו דג.
זה הספיק לי. אין גבול ליומרנות של הבן אדם הזה., 20/02/10 14:37
קונה ירקות אצל נשים שיושבות על הריצפה בשוק
אוליבר טוויסט, 20/02/10 14:37
כשכנה לכפריים ערביים יודעת אני שהם משקים את השדות שלהם בשתן של חמורייה (ל''ת)
אלק נשים שיושבות על הרצפה .הכולמלא בפיפי של בהמות, 20/02/10 20:29
טוקבק מפרגן!, 20/02/10 13:05
שני צוחק כל הדרך אל הבנק !, 20/02/10 22:40
אתה צודק. הוא באמת גאון, ביחסי ציבור ובלעבוד על אנשים בעיניים. תמשיך (ל''ת)
להנות ממנה שמוגשת על נייר. למה לא, שיהיה לך בכיף., 20/02/10 14:39
צודק. מזל שנותרו כמה פיקחים שאי אפשר לעבוד עליהם כאן. (ל''ת)
בגדי המלך החדשים - המבין יבין, 20/02/10 22:41
בהחלט נותרו - אחרת איך אפשר להסביר את זה שכל המסעדות שלו פשטו רגל? (ל''ת)
חוץ מהביצה התל אביבית אין הרבה שנופלים בפח., 20/02/10 23:55
קרן, 20/02/10 11:38
אודי, 20/02/10 11:06