, 07/01/16 15:40
יעקב אריאל, 07/12/15 09:18
IP: 85.64.38.107דווח על תגובה זו
תפארת, 07/04/15 17:08
לא חובה כפית יוגורט אפשר חיידקים ליוגורט קונים חיידקים (ל''ת)
, 22/11/14 10:07
IP: 79.181.38.67דווח על תגובה זו
דורון, 23/06/13 16:06
אביבה שהרבני, 10/02/13 18:17
חחחחחחחח, 23/09/12 16:45
IP: 80.239.243.93דווח על תגובה זו
פנינית, 02/06/10 16:15
דיש, 20/12/11 12:41
IP: 85.65.106.228 דווח על תגובה זו
מה הטעם להכין יוגורט ממעט יוגורט ? למרות שזה רק כפית .... (ל''ת)
כמו להכין פודינג וניל ממעט דני וניל ...., 21/05/10 11:19
בדיוק, הוא עשוי מביצים אבל לא ממיונז מוכן... (ל''ת)
h, 21/05/10 15:42
IP: 87.221.203.243 דווח על תגובה זו
נכון, אבל במיונז אין החמצה על ידי חידקים וביוגורט יש!
מוטק'ה, 09/12/14 20:05
IP: 79.182.56.90 דווח על תגובה זו
יוגורט- משמש כמחמצת להכנת כמות גדולה
הילה -עושים גבינות, 23/05/10 13:17
IP: 93.172.180.143 דווח על תגובה זו
מיה, 03/06/12 10:13
IP: 85.65.106.11 דווח על תגובה זו
נכון מאיה, את צודקת, אבל בשביל ליטר בודד ההתעסקות לא כדאית ורק אם
מוטק'ה, 11/06/15 13:17
IP: 109.65.42.28 דווח על תגובה זו
חנן, 21/05/10 09:41
IP: 85.250.165.56דווח על תגובה זו