זה קשה רצח לדפוק עליהם עם תחתית של כוס. אז עברתי למערוך. זה גם לא היה קל, אבל לפחות בר ביצוע. כשהם סוף סוף נכנסו לתנור, הייתי צריכה לנקות את המטבח מרסיסי ת''א שעפו לכל מקום. אני מקווה שלפחות הם יצאו טעימים.
את כל המתכונים הנ''ל ניתן לאפות במחבת מטופלנת רחבה ובעלת מכסה תואם (אולי סוטז איכותי). מכניסים למחבת את התפו''א מרוחים במעט מאד שמן ותבלינים , שום, עשבי תיבול - מה שרוצים - ומחממים לשלוש דקות על חום גבוה מאד, ואח''כ מנמיכים ומחכים , הופכים קצת, ממשיכים קצת ו - זהו! יותר טעים וקריספי מאפיה בתנור
כתבות מעולות ומתכונים מעולים יישר כח שרי אנסקי, מבין השפים הרבים המוכרים את היחידה שמעבירה את המתכונים וחווית הבישול כנדרש רואים שאת עושה זאת מכל הלב וכראוי.
''אוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל''