לא מכניסה כורכום ולא אגוז מוסקט. במקום כרישה - בצל גדול חתוך לרבעי פרוסות. מטגנת בשמן ואז מוסיפה את הירקות. מכניסה 2- כפות אב' מרק בשר /עוף.
מוסיפה קפ' מסוננת של גרגרי חומוס מקופסת שימורים. מכניסה חתיכה של שפונדרה עם עצם....ומים עד כיסוי מלא של הכל ומעט יותר מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש לבישול איטי של עד שעתיים לערך.
מומלץ לתבל לקראת הסוף במעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.,
אגב. במקום תפוח''א אפשר להוסיף 1/2 כוס גריסים.
בת אבון.......!!