בירצוני להגיב על מאמרה של אודטה במעריב בקשר לממליגה הדרך שהיא מציעה איננה הנכונה אמי למדה להכין ממליגה מסבתי זיכרונה לברכה את הממליגה מכינים נכון כפי שהיא כותבת בהתחלת המאמר אחרי רתיחת המים זירזוף קמח התירס וקמח התירס רצוי שיהיה קמח תירס רומני מיוחד וקמח התירס צריך שיהיה דווקא אינסטנט ואסור שיהיה גושים בממליגה כי הגושים הורסים את הממליגה הממליגה צריכה להיות קצת רכה כדי שיהיה ניתן לימרוח עליה גבינת 5 אחוז לא קוטג' קוטג' טוב לאכול בארוחת בוקר עם קפה חמאה כן חובה החמאה נועדה לתת יותר טעם לממליגה אגב אני אוהב ממליגה עם גבינת 5 אחוז ובעלה של אחותי שהוא דווקא ממוצא מזרחי אהב ממליגה עם פטריות אז זאת אומרת שבמתכון שלה היא הטועה ולא אנחנו ובנוסף מכינים את הממליגה בסיר מיוחד לממליגות ועוד היא כותבת שטוב שקמח התירס קופץ מהסיר למה לבזבז קמח תירס הרי זה גם מזון כמו שלא זורקים לחם לזבל כך לא מבזבזים חומרי גלם של אוכל בברכה יהושע הערה לא אני המבשל אלא אמי אבל ראיתי אותה את אמי מכינה ממליגה ושאלה לאודטה מה בא לה ליכתוב על ממליגה דווקא בפסח שזה מאכל שהוא חמץ
לאור נסיונך הרב- אנחנו אמי אחותי ואני ''מלוו'' אותך הרבה שנים הספרים/טלוויזה והכתבות בעבר בידיעות והיום במעריב.
הג'ינגר שנמכר במשקל בחנויות טבע דל סוכר או מסוכר לדעתך עם כל התוספות הזרחניות למינהם? והחמוציות ברכז תפוחים??
אודטה, את חסרה לנו בנוף, היכן נעלמת? מתגעגעת לתוכנית הטלויזיה שלך, לטיפים, למדורים המעניינים, למתכונים ולעוד ועוד.
אשמח אם תשקלי לחזור בעוד תוכנית מעניינת(ואגב היחידה שהייתה וענתה על כל הנושאים שמעניינים אותנו הנשים).
אני מקווה שעוד נשים תצטרפנה לבקשתי.
(את המדור שלך במעריב אני לא מחמיצה אף שבוע).
ותחשבי על זה...
אני לא קוראת אותך בשום מקום רק פה לפעמים כשאני רואה, זאת הפעם השניה רק שראיתי מאמר שלך...אז הכי טוב בטלויזיה...שמישהו ירים את הכפפה. הרי היית מביאה לנו דברים מעניינים מאד ועצות מועילות...שובי נא...