ההערות שלכם מצוינות, גם אני ראיתי את הפאקים האלה במתכון. בכל אופן כדי לעזור לכם:
בעניין כמות הביצים: ביצה אחת היא בערך 63-75 גרם, אז 250 גרם זה בערך 3-4 ביצים (חושב לפי ממוצע מעוגל של 70 גרם לביצה, שיצא 3.5 ביצים). תשקלו את הביצים ותחליטו על הכמות הסופית שנכנסת ''לפי העין''.
בעניין ''יחידת גבינת עיזים'': הכוונה בד''כ לגלילי גבינת עיזים לבנה רכה עד חצי קשה במשקל של 150-250 גרם פר גליל, אז קחו ''לפי העין'' או לפי טעם אישי. דוגמאות למותגים של גלילי גבינות עיזים כאלה: ''פרומעז'' של תנובה, ''מה-עז'' של משק צוריאל, ''סנט מור'' מצרפת או ''מטסלר גבינות עיזים''.