נשמע, ונראה דוחה במיוחד (ל''ת)
יעלה, 07/05/11 12:48
איך אפשר להכין את הבננה משני הצדדים, כשהיא כבר ממולאת? (ל''ת)
והתפוח לא יתרכך אחרי 10 דקות בלבד. מתכונים מוזרים, 07/05/11 02:33
למה להביא את המטבח לטבע ,לא סובלת מנגלים, מטנף ומסריח (ל''ת)
אחותנו, 06/05/11 22:41
טבעוני זה הכי, אחי! (ל''ת)
יאאאהההה, 06/05/11 18:55
1 קשקשנית ! ! תאכלי כשר ותשתקי..... (ל''ת)
נכון יהודים-ואוהבים טעים ! !, 06/05/11 18:49
חברים יקרים! לא לאכול אוכל שנצלה בתוך נייר אלומיניום! (ל''ת)
אל תרעילו את עצמכם, 06/05/11 18:07
נראה טוב, במיוחד הבננה!
ירון, 06/05/11 17:41
תודה. בלי גופות צלויות ביום העצמאות (ל''ת)
111, 06/05/11 17:12
אז למה? בכוונה? או כי זה טעים? (ל''ת)
לא כשר . אנחנו יהודים, 06/05/11 16:18
לא הבנתי למה זה לא כשר, רק צריך עוד רשת חלבית למנגל עליה (ל''ת)
נ, 06/05/11 18:33
די לנג'ס! אי אפשר לרצות אתכם!
רונה, 07/05/11 01:23