כשבעלי מרגיז אותי אני מוסיפה לציפוי חול (ל''ת)
שושנה שוורץ, 27/05/13 12:52
IP: 84.228.11.32דווח על תגובה זו
הציפוי חשוב אבל העוף בפנים הרבה יותר חשוב
יוכי, 31/05/11 09:27
IP: 46.117.241.15דווח על תגובה זו
אני מוסיפה גם שום כתוש (או שום גבישי) לביצה עם החרדל (ל''ת)
שניצלית, 29/05/11 17:36
IP: 79.180.246.58דווח על תגובה זו
מלכת השניצל, 29/05/11 17:14
IP: 62.90.202.233דווח על תגובה זו
אני עושה שניצל מחזה עוף ועם ציפוי קמח וביצה סטנדרטי ויוצא מעולה
משה, 29/05/11 15:23
IP: 84.111.167.162דווח על תגובה זו
קרמבו, 29/05/11 14:51
IP: 86.26.223.225דווח על תגובה זו
אני מסכים - הילדים שלי אוהבים שניצל מהנתח הכהה (ל''ת)
דני, 29/05/11 18:33
IP: 24.45.47.170 דווח על תגובה זו
במקום קמח ואבקת אפיה אני משתמשת קמח לעוגות. יוצא נהדר (ל''ת)
רונית, 29/05/11 12:30
IP: 199.203.38.129דווח על תגובה זו
קמח מלא פירורי גריסיני ורוטב סויה אמיתי לביצה (ל''ת)
במקום מלח ופלפל-אלוהי, 29/05/11 11:10
IP: 89.138.182.11דווח על תגובה זו
שניצלונית, 29/05/11 10:48
IP: 80.179.185.228דווח על תגובה זו
יופי, עזרת לנו המון................מה עם מתכון? (ל''ת)
f, 29/05/11 11:20
IP: 62.219.248.170 דווח על תגובה זו
קט, 29/05/11 12:51
IP: 85.64.39.226 דווח על תגובה זו
בסה"כ שניצל!! לא משנה ה"מתכון" ברגע שאמא שלך הכינה זה השניצל (ל''ת)
הכי טעים בעולם, 29/05/11 10:18
IP: 83.197.116.140דווח על תגובה זו
נסו שקדים גרוסים במקום פירורי לחם ותיהנו כפליים! (ל''ת)
נפתלי, 29/05/11 09:39
IP: 212.76.122.11דווח על תגובה זו
אלוהים, כמה היא חופרת וכמה היא משעממת!!!!!! (ל''ת)
די, מה יהיה הסוף עם מדור האוכל פה?, 29/05/11 09:06
IP: 209.198.90.52דווח על תגובה זו
3/6 פירורית, 2/6 קמח מצה ו1/6 קמח לבן- ציפוי מושלם! (ל''ת)
מיכל, 29/05/11 09:04
IP: 94.159.209.124דווח על תגובה זו