מיכל, 31/08/15 15:34
IP: 88.16.229.69דווח על תגובה זו
shoshלמה הכוונה להוסיף מים על השטח, 23/08/11 16:06
מומלץ להוסיף זרעי פשתן ללחם (ל''ת)
ולהשתמש בקמח מלא, 04/07/11 12:39
IP: 84.110.151.69דווח על תגובה זו
בשביל מה להרוס את הלחם הנפלא הזה עם שטויות??!?!?!? (ל''ת)
חומי, 31/03/13 00:03
IP: 46.116.146.197 דווח על תגובה זו
רשימת מרכיבים של קמח ושל שמרים
תלמד לקרוא, 29/06/11 13:58
IP: 84.94.100.176דווח על תגובה זו
כל כוס טדנדרטית היא 200 מ''ל. כך שזה יוצא 3 ורבע כוסות. (ל''ת)
גע, 03/07/11 11:52
IP: 109.67.13.13 דווח על תגובה זו
רוצים לחם משובח, ללא עבודה, יותר טוב ממאפיה??
ד''ר רגב, 29/06/11 12:46
IP: 62.128.48.42דווח על תגובה זו
מישהו יכול לתרגם לכמויות בעברית...?
odi, 30/06/11 11:53
IP: 46.117.214.164 דווח על תגובה זו
ממ, 29/06/11 08:48
IP: 77.126.114.210דווח על תגובה זו
האופה המתחיל, 28/06/11 21:16
IP: 66.243.214.22דווח על תגובה זו
טל, 28/06/11 21:07
IP: 109.65.184.228דווח על תגובה זו
Tamar, 28/06/11 20:28
אני לא מקצוען אבל כל אחד יודע שמלח ''הורג'' את השמרים. לתפיחה צריך סוכר! (ל''ת)
ג'קי (לא מצא), 28/06/11 19:00
IP: 84.229.229.99דווח על תגובה זו
אתה יכול להוסיף עד כף וחצי מלח לקילו קמח והשמרים לא יפגעו. (ל''ת)
יענקע'לה (לא איבד), 29/06/11 11:45
IP: 62.128.48.42 דווח על תגובה זו
לא, כי קמח לבן זה בריא נורא (ל''ת)
וכל קשר בינו לבין סוכרת מקרי בהחלט, נכון?, 28/06/11 18:36
IP: 212.116.189.214דווח על תגובה זו
Yaniv Lev Arie, 28/06/11 17:18
IP: 98.148.194.75דווח על תגובה זו