אמנם נראה כמו מייפל או קרמל אבל לא הגיוני לשפוך סירופ עם טעם שונה על העוגה, שיאפיל על טעמיה, לכן נראה לי שהשתמשו באותה ריבת שזיפים.
ואם כבר מדברים על הריבה הזו, אין מצב ש''פיזרו בכפית'' כפי שרשום את הריבה על הבלילה.
הריבה הזו מגיעה במצב מוצק למדי, כך שחיממו אותה מעט במיקרו או דיללו עם מעט מים רותחים. ככל הנראה לצורך הצילום מזגו מעט מאותה ריבה מדוללת/מחוממת על העוגה כדי שתראו יותר מפתה.
לגבי הסודה אין לי מושג - נשמע שהתכוונו לסודה מוכנה מבקבוק אבל אני לא הייתי טורחת בשביל זה.