למה לא מציינים את שם הזן בנקודות המכירה
איריס, 11/12/14 10:43
IP: 81.218.40.35דווח על תגובה זו
, 10/12/14 21:19
IP: 46.116.224.82 דווח על תגובה זו
היכן בדיוק אפשר לדעת את הזן שקונים?
איל אגמון, 10/12/14 19:52
IP: 46.116.100.205דווח על תגובה זו
מדוע לקלקל את הטעם הנהדר של הלביבות ע"י אבקת המרק התעשייתית?
אהרון, 10/12/14 18:02
האדום טעים כמעט בכל דבר, הלבן חסר טעם. (ל''ת)
מנסיון, 10/12/14 17:35
IP: 85.250.135.247דווח על תגובה זו
לתפוח אדמה אפוי בתנור,רק הלבן. האדום לא טעים בתנור (ל''ת)
, 10/12/14 13:50
IP: 100.0.0.100דווח על תגובה זו