מסעדה בסגנון של פעם
המבנה המשומר מחזיר את הסועדים לתל אביב הישנה בשילוב עיצוב חמים וביתי. סיפורה של מסעדת רג'ינה במתחם התחנה
את המקום מאפיין סגנון עיצובי של פעם המשלב דלתות ותריסים אותנטיים, שנדלירים ופריטים בסגנון וינטאג'. המבנה המשומר מחזיר את הסועדים לתל אביב הישנה בשילוב עיצוב חמים וביתי. במקום קיימת חצר רחבה עם גינה מטופחת המהווה מקום אולטימטיבי לאירועים אינטימיים באווירה משפחתית. כאן מספרים כי ההשראה למסעדה מגיעה מימים עברו בהם שימש מתחם התחנה כמוקד עלייה לרגל של מהגרים מכל רחבי העולם, הרציפים המו אדם והמקום היה הביטוי האמיתי למה שמכונה "כור ההיתוך".

התפריט מאופיין במאכלים ותבשילים ממגוון עדות ישראל ומדגים את כור ההיתוך הקולינרי, בהשראת בליל התבשילים שהביאו עמם העולים החדשים לארץ מכל רחבי תבל. בין מגוון התבשילים ניתן למצוא כבד קצוץ, איקרה, מרק קובה סלק, גולש הונגרי, סופירטו קציצות בקר וטלה, דגים מרוקאים ועוד בליל טעמים וריחות אותנטיים שיחזירו כל אחד לריחות והטעמים של ילדותו.
המאכלים מוגשים לסועדים בכלי זכוכית מעוטרים המתכתבים עם הסגנון העיצובי הברור של המקום - קריצה לעבר לימי ראשית המדינה והעיר תל אביב. חפצי הנוי שמקשטים את המקום הם אותנטיים ונרכשו בשווקים ברחבי הארץ. את השולחנות מעטרים פרחים טריים המסייעים להעניק למקום אופי ביתי וחמים.
את המסעדה הקים איש העסקים והתקליטן ניר שפריר, שראה במקום הזדמנות לפתוח מסעדה ייחודית וכשרה במקום המשלב היסטוריה ואופי לקיבוץ מגוון רחב של קהלים בטווחי גילאים שונים. במסעדה ניתן לקיים מגוון רחב של אירועים בסדרי גודל שונים המתקיימים בחללים השונים, החל מאירועים משפחתיים ועד לאירועים גדולים יותר.

האווירה הביתית והחיבור לעבר שהיוו את אבני היסוד של המסעדה ממשיכים ללוות את המקום כמוטו ולאחרונה השיקה רג'ינה חוויה ייחודית של קבלת שבת מסורתית המתקיימת מדי יום שישי ומשלבת אווירה תרבותית של מוזיקה ואוכל ביתי וטעים. לכבוד השבת המסעדה מעמידה סירים גדולים "כמו של פעם" עם אוכל מסורתי וללקוחות ניתנת האפשרות לרכוש במקום אוכל שממנו יוכלו ליהנות במהלך כל סוף השבוע. כל זאת, לצד האווירה והעיצוב הנוסטלגי המאפיינים את המקום.
